asdf

A COMIC-CON legemlékezetesebb pillanatai

Az évente megrendezésre kerülő képregényfesztivált talán a színészek jobban várják, mint maguk a rajongók. Ezért lehet az, hogy Robert Downey Jr. tánccal, Tom Hiddleston pedig Lokiként vonult be a rendezvényre. Sőt, a rajongók kedvéért Khal Drogo is visszatért az árnyékföldről.

1. A táncoslábú Tony Stark

Nem lehet azzal vádolni Robert Downey Jr.-t, hogy ne tenne meg minden tőle telhetőt a rajongóiért. Az elmúlt évek során sikerült olyan közel kerülnie Tony Stark-hoz, hogy mára már elválaszthatatlanok lettek egymástól. Az alábbi rövid videóban a kedvenc Vasemberünk a milliárdos playboy személyiségéhez igencsak közelálló mozdulatsorokkal közelítette meg a színpadot.

2. Loki az örök „ripacs”

Thor kistestvérét annak ellenére is imádja az egész világ, hogy a három film alatt elég szép számmal követett el megbocsájthatatlan bűnöket. Először is megpróbálta a saját bátyát száműzni Asgard -ból. Miután ez nem jött össze, úgy döntött, hogy kiírtja az emberiséget. Ezt a tervét is meghiúsították, ráadásul Hulk-tól olyan pofonokat kapott a „nyikhaj istenke”, amiből talán a mai napig nem gyógyult fel teljesen. Malekith felbukkanása egy időre ugyan összekovácsolta a testvéreket, ám ügyes ármánykodás után nem csak Thor-t távolította el a királyságából, de még Odin-t is. Valószínűleg Loki megalomániáján már egy világhírű pszichológus sem segíthetne. Ezért is döntött úgy, hogy nem játssza meg magát, hanem úgy érkezik a képregényfesztiválra, ahogyan elvárják tőle: hatásvadász módon.

 3. Khal Drogo egy csók kedvéért visszatért a túlvilágról

A Trónok Harca ikonikus alakja, Khal Drogo is visszatért néhány pillanatra. Szerencsére agresszivitását mellőzte, mikor Emilia felé közeledett. Sőt!

 4. Pókember az életmentések után a rajongók körében engedte ki a gőzt

Pókembernek nem csak a pihenésre nem jut elég ideje, de még az átöltözésre sem. Legalábbis ezzel magyarázható az, hogy szuperhős gúnyában érkezett a világ kedvenc falmászója. Az ilyen pillanatokért érdemes  Comic-Conra kilátogatni.

5. Történelmi pillanat - A Comic-Conon összeállt a világ legnépszerűbb képregénycsapata

Sokáig reménykedtünk benne, hogy előbb-utóbb láthatjuk majd élőszereplős verzióban a Bosszúállókat. A „csoda” 2012-ben megtörtént: ekkor mutatták be Tony Stark-ék első közös kalandját. A filmet megelőzően a 2010-es Comic-Conon jött el a nagy pillanat, amikor a S.H.I.E.L.D. vezetője,  Samuel L. Jackson ünnepélyesen elkezdte felhívni a színpadra a csapat legfontosabb tagjait, majd sorra felkonferálták egymást. Hidegrázós pillanat, ami még videón keresztül is lúdbőrt tud okozni. Bele sem merünk gondolni, hogy milyen katarzis élményben lehetett részük a Marvel standjához kilátogató rajongóknak. 

Megosztás facebookon