asdf

Előzetesek

A kaszkadőr - Szinkronos előzetes

2024. április 30.
Emily Blunt és Ryan Gosling ütős filmmel nyitja meg a májusi mozi kínálatot.

Micimackó - Vér és méz 2. - Szinkronos előzetes

2024. április 15.
Egy napon, mikor Micimackónak semmi dolga nem akadt eszébe jutott, hogy tenni kéne valami nagyon fontosat....borzalmasat. A vérengzésnek nincs vége, itt a második felvonás.

Szádra ne vedd - Szinkronos előzetes

2024. április 12.
Ősszel érkezik a mozikba a 2022-es dán horrorfilm remake-je. A rajongókban felmerül a kérdés, hogy ennek "mi értelme van?", de bízzunk abban, hogy az amerikai-angol feldolgozás talán egy kicsit többet tartogat a tarsolyában.

Joker - Folie à Deux - Feliratos előzetes

2024. április 10.
Joker és Harley Quinn együtt tér vissza a DC új filmjében. Megérkezett a Joker - Folie à Deux első előzetese.

Gyönyörű esküvő - Szinkronos előzetes

2024. április 09.
2023-ban debütált a mozikban a világsikerű regény alapján készült film, a Gyönyörű sorscsapás, amihez érkezik a folytatás.

Alien - Romolus - Szinkronos előzetes

2024. április 03.
Ridley Scott klasszikussá vált Alien-filmjei már kaptak előzményfilmeket (a Prometheusl és a Covenant), idén azonban egy spinoff érkezik a franchise-hoz.

Szellemirtók - A borzongás birodalma - Szinkronos előzetes

2024. március 30.
A legendás film összes legendás szereplője (Bill Murray, Dan Aykroyd) visszatér, hogy az új generációval (Paul Rudd, Finn Wolfhard) együtt keverjék a humort a sci-fivel, a hátborzongatást a laza dumákkal.

Egy élet - Feliratos előzetes

2024. január 22.
Februárban érkezik a mozikba Anthony Hopkins új filmje, ami igaz történeten alapul: Sir Nicholas "Nicky" Winton életét dolgozza fel, aki a második világháború alatt 669 zsidó gyermeket mentett meg a nácik elől.

Szegény párák - Új, feliratos előzetes

2024. január 03.
Yorgos Lanthimos új filmje elképesztő történet Bella Baxter fantasztikus fejlődéséről. A részben Magyarországon forgatott film január 25-én kerül a hazai mozikba.

Doctor Strange az őrület multiverzumában - Előzetes

2022. március 01.
A Marvel Studios új filmje, a DOCTOR STRANGE AZ ŐRÜLET MULTIVERZUMÁBAN feltárja az MCU multiverzumának kapuját, és messzebbre merészkedik, mint eddig bármikor. Itt a legújabb előzetes, ami nem csak brutálisan látványos, de tartogat néhány meglepetést is.

Íme a 2022-es Super Bowl előzetesei

2022. február 14.
Ma hajnalban játszották a profi amerikaifutball-liga, vagyis az NFL nagydöntőjét, amely nem csupán a sportrajongók számára az év egyik legnagyobb eseménye, hiszen a filmrajongók is kapnak néhány örömteli percet, ugyanis a Super Bowl-on debütálnak az év legjobban várt filmjeinek vagy sorozatainak látványos videós ízelítői.