asdf

21-es terem

Interjú Döbrösi Laurával

2016. március 16.
Mikrofon végre kaptam a Félvilág egyik vezérszínészét, a fiatal Döbrösi Laurát, aki a zseniális Aranyélet című HBO-s sorozat első szezonjával robbant be a köztudatba. Többek között beszélgettem vele a Félvilágról, Montrealról, a szerepválasztásról és a siker okozta nyomásról, teherről is.

Végig versenyt futottunk az idővel!

2016. március 01.
A Félvilág direktorával, Szász Attilával beszélgettem, aki A berni követtel már egyszer bizonyította a zseniális tehetségét. Ezúttal Magyarország leghíresebb kurtizánját vitte vászonra: nehéz , viszontagságos körülmények között.

Olyan filmeket vállaltam el, amiben hittem!

2016. január 21.
Goda Krisztina mellett volt lehetőségünk a Csak színház és más semmi „első emberével”, Csányi Sándorral is beszélgetni, akit a szerepe mellett a magyar filmgyártás és a fiatal színészek helyzetéről is faggattuk.

Van igény a hazai hősökre! - Goda Krisztinával beszélgettünk

2016. január 12.
Vasárnap elrajtolt a Duna TV új saját gyártású sorozata, a Csak színház és más semmi. Volt lehetőségünk beszélgetni egy kicsit a sorozat egyik forgatókönyvírójával, Goda Krisztinával, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Csak szex és más semmi, a Kaméleon vagy a méltánytalanul elhanyagolt a Veszettek.

Ezek voltak a 2015-ös év legjobb magyar filmjei!

2016. január 11.
Sajnálatos látlelet a magyar mozi néző társadalomban, hogy méltatlanul kevés figyelmet szentelünk a hazai alkotásoknak. Pedig, higgyétek el, hogy lenne mit nézni. Ezért összegyűjtöttük a 2015-ös év legjobb magyar filmjeit.

Minden hétre jut egy rókatündér győzelem

2015. április 22.
Brüsszelben is tarolt a Liza, a rókatündér. Ujj Mészáros Károly első mozifilmje a Filmalap támogatásával készült, amely elnyerte a „7. Pálya” szekció fődíját és a Pegazus Közönségdíjat a hétvégén Brüsszelben, Európa vezető nemzetközi zsánerfilm fesztiválján.

Amszterdamban is díjazott lett a Liza, a rókatündér

2015. április 19.
Magyar sikerrel zárult tegnap este a 31. Imagine Filmfesztivál Amszterdamban. A Filmalap támogatásával készült abszurd romantikus vígjáték a szakmai zsűri mellett a közönséget is meghódította, ugyanis harmadik helyen végzett a közönségszavazáson.

Magyarok útjára indítják az emberiség üzenetét

2015. március 23.
A 2015-ös Föld napja történelmi jelentőségű napnak ígérkezik. Közép-európai idő szerint 19:00 órakor felbocsájtják az emberiség első filmes üzenetét egy távoli galaxis idegen civilizációja felé. A Lámpagyújtogatók című kultúr sci-fit az alkotók ugyanis egy rakétába építve kívánják feljuttatni a világűrbe.

Fődíjat nyert a Liza, a rókatündér

2015. március 10.
Ujj Mészáros Károly első mozifilmje, a Filmalap támogatásával készült LIZA, A RÓKATÜNDÉR nyerte a 35. Fantasporto nemzetközi filmfesztivál fődíját és a legjobb vizuális effektekért járó díjat.

Több, mint 800 millióba került Rudolf Péter sorozata

2015. március 09.
Rudolf Péter road movie-ja gyilkosságokkal, szerelemmel, tündérekkel, kísértetekkel idézi az 1848/49-es szabadságharc idejét.

Árpa Attila az utolsó simításokat végzi az Argo 2-n

2015. március 06.
Árpa Attila utolsó simításait végzi az április 30-án érkező Argo2 című akció-vígjátékon. Az elmúlt hét végén tartották a film egyik zenei jelenetének szinkronfelvételét, melynek feljátszására valamint megkomponálására a rendező a világhírű Roby Lakatost kérte fel.

Dumások őszintén dumálnak a Dumapárbajról

2015. január 21.
Magyarország legviccesebbjei, Kiss Ádám és Hadházi László a Dumapárbajban a humorista élet előnyeit, hátrányait próbálták megmutatni. Ők még mindig nagyon viccesek, még, ha a film nem is úgy sült el, ahogy azt szánták a készítők.