asdf

21-es terem

Szervét Tibor egy 68-as Ford Mustanggal vagánykodik

2015. január 12.
Miklauzic Bence új filmje Szervét Tiborral, Lengyel Ferenccel, Pokorny Liával és egy 68-as Ford Mustanggal a főszerepben.

Így készült a Dumapárbaj (werkfilm)

2014. december 29.
Hadházi László és Kiss Ádám 2015. január 15-től a hazai mozikban vívja meg párbaját a humor küzdő terén. A Dumapárbaj című magyar vígjátékban a stand up-osok mellett láthatjuk majd Eszenyi Enikőt, Jordán Adélt, Kamarás Ivánt.

Egyedi humorú, magyar vígjáték érkezik jövőre a mozikba

2014. december 15.
Liza, a rókatündére jövő februárba érkezik a mozikba, amelynek vadonatúj előzetese most már látható.

Nézz be a Cinema City mozik kulisszái mögé!

2014. november 23.
A Cinema City mozik sokunknak az egyik legkedveltebb helye(i). Ezúttal a kulisszák mögé, a gépterembe kalauzolunk el benneteket. A mozifilmek világának kulisszatitkai sok érdekességet rejtenek magukban. Nagyon érdekes volt látni, hogy milyen nagy gépeknek köszönhetjük az élvezetes filmélmények látványát (persze csak a film készítői után). Az IMAX digitális projektort közelről is megnézhettük. Nagyon izgi volt. :)

Könnyed zene és valós problémák a SWING-be

2014. november 10.
December 4.-én mutatkozik be a legújabb magyar romantikus vígjáték, a SWING. Mindenkinek az életében akadtak már mély pontok, elhagyott a szerelmünk, nem volt miből befizetnünk a számlánkat, és úgy általában az egész világ összeesküdött ellenünk.

Molnár Piroska lett a legjobb színésznő

2014. november 10.
A hétvégén véget ért 24. Cottbusi Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb színésznőnek járó elismerést nyerte el Molnár Piroska a Szabadesés főszerepéért! A Szabadesés korábban három díjat nyert az 'A' kategóriás Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon, és szeptemberi magyar mozibemutatója óta már több mint 9000 néző látta itthon is.

Farkas Franciska, a lány, aki megfogadta Brad Pitt tanácsát

2014. október 29.
A Viktória - A zürichi expressz óta Farkas Franciska interjúkról interjúkra, és fotózásokról fotózásokra jár. A film története őt is megérintette, számára a Viktória üzenete: „Nem lehet általánosítani. Emberek vannak, sorsok, helyzetek…”

Árpa Attila szerint b@szott jó lett az Argo 2.

2014. október 19.
Árpa Attila 2004-es Argo-ja kultfilmmé vált, és 10 év után jön a folytatás! Az InterCom és a film készítői jóvoltából egy sajtótájékoztatón minden infót megkaptunk, amit az Argo 2-ről tudni kell.

Belőle még komoly színésznő lehet! - interjú Szabó Simonnal

2014. október 13.
Szabó Simon a napokban ünnepelte születésnapját, illetve nem ünnepelte, de egy évvel többet tudhat magáénak. Aminek ő sem örül igazán, de azt mondja, nem a kor miatt, hanem azért, mert észbe kap, hogy hogy telik az idő. Az interjú apropója a Viktória: A zürichi expressz című film, ami több mint egy hete debütált a mozikban, és az azt kísérő kisfilm, a Fal, amely Szabó Simon díjnyertes filmje.

Színésszé avatták Hadházi Lászlót és Kiss Ádámot

2014. október 07.
Rendhagyó eseménnyel fejeződött be a közeljövő magyar sikerfilmjének ígérkező Dumapárbaj utolsó forgatási napja. A két egymással rivalizáló stand upost alakító Hadházi Lászlót és Kiss Ádámot a film rendezője az utolsó csapó után „hivatalosan” színésszé avatta.

Decemberben jön az első hazai, egész estés stand up filmj

2014. szeptember 30.
A napokban befejeződött a hazai stand up comedy két sztárjának főszereplésével készített film, a Dumapárbaj forgatása. A stáb már szeptember közepétől dolgozik a vágáson. A munka gyors tempóban halad. A tervek szerint decemberben már a mozikban is lesz a kész alkotás.

Szabó Simon díjnyertes kisfilmje a mozikban

2014. szeptember 29.
Az október 2-től látható Viktória – A zürichi expressz (16) egyik szereplője Szabó Simon, akire a közönség jól emlékezhet többek között a Moszkva térből, vagy az idei év legnagyobb magyar sikeréből, a Megdönteni Hajnal Tímeát-ból.