asdf

Sorozatok

5+1 dolog a Star Wars - Az akolitus-ról

2024. május 26.
Az elmúlt években tovább szélesedett a messzi-messzi galaxis már így is igazán szövevényes története, és olyan legendás karaktereket ismerhettünk meg, mint a Mandalóri, Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, Cassian Andor vagy Ahsoka, akik mind egy picit csavartak a Star Wars formulán. Az akolitus azonban merész dologra vállalkozik. Egy eddig feltáratlan időszakba, 100 évvel a Baljós árnyak cselekménye előttre viszi a nézőt, ami semmilyen módon nem kapcsolódik a Skywalker-érához.

Matthew Perry kérte és megkapta a tökéletes befejezést

2024. május 08.
2004. május 6-án került adásba a Jóbarátok utolsó epizódja, „Az utolsó” címmel.

Interjú Csórics Balázzsal

2024. április 16.
Ősszel érkezik a TV2-re a Megafilm Service Kft. sorozata, a S.E.R.E.G. A 6 epizódból álló drámai sorozat rendezője Dombrovszky Linda (A helység kalapácsa, Kockaember). A forgatás tavaly novemberben kezdődött, és idén áprilisig tartott.

A szimpatizáns - HBO Max

2024. március 28.
A szimpatizáns egyszerre kém-thriller és kultúrközi szatíra egy félig francia, félig vietnámi kommunista kém hányattatásairól a vietnámi háború végnapjaiban, majd Egyesült Államok-beli száműzetése alatt.

A rezsim - HBO Max

2024. február 15.
A Stephen Frears (Kvíz, Egy házasság helyzete, A legharsányabb hang) 6 részes minisorozat Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton és Hugh Grant főszereplésével március 4-én indul az HBO Maxon és az HBO-n.

A BESÚGÓ - Érdekességek és kulisszatitkok

2022. május 01.
Vissza a 80-as évekbe! A besúgó stábjának házibulijától volt hangos a Millenáris. Sztárok, lila szőnyeges bevonulás, gombfoci, csapolt sör, popcorn, dzsemmelés – ez mind megfért egymás mellett az HBO legújabb magyar sorozata, A besúgó kapcsán szervezett különleges eseményen.

Visszatérés Roxfortba és az HBO GO-ra!

2021. december 17.
Eljött az idő, amelyre Tudjukki utolsó felbukkanása óta várunk: 2022. januárjában visszatérhetünk Roxfortba, ahova nem más, mint Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley és még sokan mások vezetnek vissza…

20 éves a GILMORE GIRLS!

2020. október 05.
20 éve, október 5-én debütált a Gilmore Girls című sorozat, amely hazánkban Szívek szállodája-ként ismert!

A farkas gyermekei - Előzetes

2020. augusztus 24.
Ha eddig vártátok A farkas gyermekei (Raised by Wolves) premierjét, akkor mostantól számolni fogjátok a perceket! Elképesztően látványos és akciódús előzetes érkezett a szeptember 4-én induló sorozathoz, amelyben a történetről is többet megtudhatunk.

Ősszel érkezik az HBO GO-ra a Mi vagyunk a medvék!

2020. június 25.
Megérkezett nemzetközi bestseller alapján készült sorozat első előzetese. A Mi vagyunk a medvék (Beartown) című svéd dráma az HBO Europe összes országában egyszerre debütál idén ősszel.

Mark Ruffalo kettős szerepben tér vissza az HBO GO-ra

2020. május 06.
A háromszoros Oscar-díjra jelölt Mark Ruffalo (Spotlight, Foxcatcher, Bosszúállók) ezúttal egy drámában tér vissza a képernyőre.

A Locke & Key – Kulcs a zárját adaptációja a Netflix-en!

2020. február 03.
Joe ​Hill – a horrornagymester Stephen King fia – a Locke & Key képregénnyel aratta első kiugró sikerét: két Brit Fantasy-díjat és egy Eisner-díjat köszönhet neki. Népszerűségét jól jelzi, hogy a képregény első száma huszonnégy óra leforgása alatt az utolsó példányig elkelt.