asdf

Lehengerlő előzetes érkezett Ridley Scott sci-fi sorozatához!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
Ha eddig vártátok A farkas gyermekei (Raised by Wolves) premierjét, akkor mostantól számolni fogjátok a perceket! Elképesztően látványos és akciódús előzetes érkezett a szeptember 4-én induló sorozathoz, amelyben a történetről is többet megtudhatunk.

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

RBW_jelenet

A farkas gyermekei szereplőgárdájában megtalálható Amanda Collin (Palackposta, A Horrible Woman), Abubakar Salim (Fortitude, Jamestown), Winta McGrath (Aloft, Vörös kutya: A kezdetek), Niamh Algar (The VirtuesCalm With Horses), Jordan Loughran (Beépülve: Az Escobar ügy, Emerald City), Matias Varela (NarcosHoltpont), Felix Jamieson (Trónok harca, The Ghost), Ethan Hazzard (The Long Song, Damned), Aasiya Shah (Hívják a bábát, Kihantolt bűnökIvy Wong (Zsivány egyes: Egy Star Wars-történet, Demóna: A sötétség úrnője) és Travis Fimmel (Vikingek).

 

A sorozat a Scott Free Production gyártásában készült, executive producerei: Ridley Scott, az író és alkotó Aaron GuzikowskiDavid W. Zucker (Az ember a fellegvárban), Jordan Sheehan (Terror), Adam Kolbrenner (Fogságban) és Mark Huffam (Mentőexpedíció).

A sorozat szeptember 4-én indul, magyar felirattal. A premier napján rögtön 3 epizód lesz elérhető. A szinkronos HBO premier ősszel várható.

Megosztás facebookon