asdf

21-es terem

The Suicide Squad: Az öngyilkos osztag - Kritika

2021. augusztus 08.
James Gunn a maximálisnál is többet hozott ki Az öngyilkos osztagból. Ízig-vérig popcorn-mozit rakott össze és megmutatta, hogy milyen egy igazán ütős, színes DC film.

BAD BOYS - MINDÖRÖKKÉ ROSSZFIÚK - Kritika

2020. január 25.
Már mozikban zúznak a rosszfiúk! Csak mégegyszer? Csak mégegyszer.

Bosszúállók - Végjáték - Kritika

2019. április 25.
Hihetetlen, de egy csodálatos korszak lezárult. A Végjáték egy olyan feladatot vállalt magára, ami több, mint egy évtizedes történet végére tesz pontot, mindezt méltóságteljesen és érzelmekkel teli viszi végbe. Mégis...a lelkem egy darabja elveszett!

ZÖLD KÖNYV - ÚTMUTATÓ AZ ÉLETHEZ - Kritika

2019. február 23.
Peter Farrelly neve a bugyuta vígjátékokkal forrt egybe, gondoltam ezt egészen mostanáig. A Dumb és Dumber, a Keresd nőt! vagy az Elhajlási engedély rendezője élete legjobb döntését hozta, amikor elvállalta a Zöld könyv dirigálását és egy ízig-vérig szórakoztató road-movie-t készített.

BÚÉK - Kritika

2018. december 07.
Remake ide vagy oda, egy zseniális szereposztás sokat tud dobni egy filmen. Az olasz Teljesen idegenek újragondolt mozija sokkal szórakoztatóbb és hitelesebb lett, mint azt vártam.

Bosszúállók - Végtelen háború - Kritika

2018. április 26.
A Marvel Univerzum eddig nem igazán kecsegtetett méltó ellenfelekkel és talán ezért is volt "könnyű" dolga a mi hőseinknek, de a Végtelen háború-ban Thanos személyében olyan főgonoszt kap a világ, amit nem csak a Bosszúállók fognak sokáig emlegetni, hanem mi is. (Spoilermentes kritika!)

Ready Player One - Kritika

2018. március 30.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy a Ready Player One című film lesz az, amiért rajongani fogok. Már csak a gamer világ miatt sem. De bumm! Ez a film sokkal több, mint, amit először gondoltam az előzetesek alapján. Pazar és minőségi mozis élmény!

Viszlát Christopher Robin - Kritika

2018. január 15.
Keserédes és mégis csupa szív lett a Viszlát Christopher Robin, amelynek a képi világa káprázatos, de sokkal több, mint egy mesefilm, hiszen egy érzelmekkel teli háttér történetet kapunk.

Jumanji - Vár a dzsungel - Kritika

2017. december 22.
A Jumanji - Vár a dzsungel! szó szerint magával vagy inkább magába ragad! A Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan főszereplésével készült kaland-vígjáték már a mozikban!

Star Wars - Az utolsó Jedik - Kritika

2017. december 18.
Már mozikban hasít a legújabb Star Wars film, Az utolsó Jedik! Rian Johnson rendezésében készült a VIII. rész és ugyan nem volt könnyű dolga, de a vártnál is nagyobb meglepetést okozott.

A Viszkis - Kritika

2017. december 03.
Szó szerint berobbant a mozikba Antal Nimród legújabb filmje, A Viszkis, amely a legendás rabló, Ambrus Attila történetét hivatott bemutatni.

Thor - Ragnarök - Kritika

2017. november 04.
A Marvel legújabb önálló Thor filmje felülmúlta elődeit és minden eddiginél látványosabb és szórakoztatóbb lett! Videós beszámolómban mondom el, ahogy én láttam a Thor - Ragnarök-et! Kommentben írd meg Te is, hogy mit gondolsz a filmről. :)