asdf

21-es terem

The Suicide Squad: Az öngyilkos osztag - Kritika

2021. augusztus 08.
James Gunn a maximálisnál is többet hozott ki Az öngyilkos osztagból. Ízig-vérig popcorn-mozit rakott össze és megmutatta, hogy milyen egy igazán ütős, színes DC film.

VÉSZMADARAK - Ajánló

2021. július 25.
Rég volt már könyves ajánló, és ugyan ez nem filmes könyv (egyelőre), de elképesztően intenzív, izgalmas és baromi jó a sztorija. A Fumax kiadó által kiadott VÉSZMADARAK egy stílusos, lendületes és tipikusan a "nem tudod letenni könyvek" közé tartozik! Ami biztos, a Miriam Black regények tévésorozat adaptációja már előkészületben van. Kíváncsian várom!

BAD BOYS - MINDÖRÖKKÉ ROSSZFIÚK - Kritika

2020. január 25.
Már mozikban zúznak a rosszfiúk! Csak mégegyszer? Csak mégegyszer.

Bosszúállók - Végjáték - Kritika

2019. április 25.
Hihetetlen, de egy csodálatos korszak lezárult. A Végjáték egy olyan feladatot vállalt magára, ami több, mint egy évtizedes történet végére tesz pontot, mindezt méltóságteljesen és érzelmekkel teli viszi végbe. Mégis...a lelkem egy darabja elveszett!

A Marvel könyvek Magyarországra érkeztek!

2019. március 28.
A Kolibri Kiadó jóvoltából új időszámítás kezdődik a Marvel rajongók számára, hiszen már nemcsak a képernyőkön találkozhatnak kedvenc szuperhősükkel és gonoszukkal, de áprilistól könyvekkel is gyarapíthatják a gyűjteményüket.

ZÖLD KÖNYV - ÚTMUTATÓ AZ ÉLETHEZ - Kritika

2019. február 23.
Peter Farrelly neve a bugyuta vígjátékokkal forrt egybe, gondoltam ezt egészen mostanáig. A Dumb és Dumber, a Keresd nőt! vagy az Elhajlási engedély rendezője élete legjobb döntését hozta, amikor elvállalta a Zöld könyv dirigálását és egy ízig-vérig szórakoztató road-movie-t készített.

BÚÉK - Kritika

2018. december 07.
Remake ide vagy oda, egy zseniális szereposztás sokat tud dobni egy filmen. Az olasz Teljesen idegenek újragondolt mozija sokkal szórakoztatóbb és hitelesebb lett, mint azt vártam.

Bosszúállók - Végtelen háború - Kritika

2018. április 26.
A Marvel Univerzum eddig nem igazán kecsegtetett méltó ellenfelekkel és talán ezért is volt "könnyű" dolga a mi hőseinknek, de a Végtelen háború-ban Thanos személyében olyan főgonoszt kap a világ, amit nem csak a Bosszúállók fognak sokáig emlegetni, hanem mi is. (Spoilermentes kritika!)

Ready Player One - Kritika

2018. március 30.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy a Ready Player One című film lesz az, amiért rajongani fogok. Már csak a gamer világ miatt sem. De bumm! Ez a film sokkal több, mint, amit először gondoltam az előzetesek alapján. Pazar és minőségi mozis élmény!

Viszlát Christopher Robin - Kritika

2018. január 15.
Keserédes és mégis csupa szív lett a Viszlát Christopher Robin, amelynek a képi világa káprázatos, de sokkal több, mint egy mesefilm, hiszen egy érzelmekkel teli háttér történetet kapunk.

Jumanji - Vár a dzsungel - Kritika

2017. december 22.
A Jumanji - Vár a dzsungel! szó szerint magával vagy inkább magába ragad! A Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan főszereplésével készült kaland-vígjáték már a mozikban!

Star Wars - Az utolsó Jedik - Kritika

2017. december 18.
Már mozikban hasít a legújabb Star Wars film, Az utolsó Jedik! Rian Johnson rendezésében készült a VIII. rész és ugyan nem volt könnyű dolga, de a vártnál is nagyobb meglepetést okozott.