asdf

21 film, 12 sorozat, több mint 100 szereplő és végre 2 új könyv!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Kolibri Kiadó
A Kolibri Kiadó jóvoltából új időszámítás kezdődik a Marvel rajongók számára, hiszen már nemcsak a képernyőkön találkozhatnak kedvenc szuperhősükkel és gonoszukkal, de áprilistól könyvekkel is gyarapíthatják a gyűjteményüket.
A Marvel könyvsorozat nyitásaként két nagy lexikon kerül a könyvesboltokba, amelyek sok-sok háttér-információval és érdekességgel látják el az univerzum tapasztalt és a kezdő rajongóit egyaránt.

„A 4 évvel ezelőtti tárgyalások során még azt mondtam és gondoltam, hogy nem elég erős a magyarországi jelenlét, még korai a Marvel könyvekkel számolni. De most, 2019-ben már nem csak gondolom, hanem hiszem is, hogy gyökeresen megváltozott a helyzet és itt az idő! Új korszakba lépett a Marvel Magyarországon. A következő években azon fogunk dolgozni a Marvel Studios jogképviselőjével, hogy a könyvek terén is felzárkózzunk, legyen szó filmes, vagy klasszikus képregényes kiadványokról. - Pap Zoltán, a Marvel könyvek felelős szerkesztője

Úgy gondolod, mindent tudsz a Marvel-képregények világáról? Akár igen, akár nem a válaszod, a Kolibri Kiadó Marvel könyvsorozatától garantáltan eláll a lélegzeted!
marvel_szereplők_nagykönyve
Megjelenés: 2019. április 1.
Tudj meg mindent kedvenceidről – legyenek aprók, hatalmasok, szupererősek vagy hétköznapi emberek – Vasembertől Pókemberen át egészen Marvel Kapitányig! Ez a könyv segít megismerni a szereplők életén keresztül a Marvel-filmek több mint egy évtizedének történetét. De nem csupán a hősökről esik benne szó: itt megtalálod a nagy hatalmú gonoszokat és követőiket, az álnok kémeket, a bátor katonákat és azokat a hétköznapi embereket is, akik minduntalan belekeverednek a hősök nagyszabású csatáiba.
 
Rajongó vagy? Ha már a kezdetektől fogva, akkor a te polcodról sem hiányozhat hiánypótló könyvünk. Ha még nem, segítségünkkel a leggyorsabban felzárkózhatsz a keménymagba.
marvel-amirol-tudnod-kell-es-tudni-erdemes
Megjelenés: 2019. június 30.
Az Amiről tudnod kell és tudni érdemes izgalmas és kevésbé közismert tényeket vonultat fel a Marvel-képregénysorozatok több évtizedes történetéből. Hány színvariációja létezik Hulknak, mitől olyan különleges Marvel Kapitány macskája, és miként tett szert egy béka Thor mitikus erejére? Ebből a csodás, képregények stílusát idéző könyvből megtudhatod!
Megosztás facebookon