asdf

Sorozatok

Új fotók a Trónok harca utolsó évadából

2019. február 13.
Megérkezett a Tél! Az HBO kiküldte a hollókat, akik elhozták nektek Westeros legnagyobb hőseit és gaztevőit egy képgalériában.

BAFTA-díjra jelölt játékshow a Viasat Explore csatornán!

2019. február 11.
Az alapvetően tudományos, sport és extrém beállítottságú csatorna február közepétől egy olyan műfajjal kísérletezik, amelyre eddig még nem volt példa a műsorfolyamban. A feladatosztó című játékshow humort csempész a péntek estékbe! Az angol komikus nagyság, Greg Davies olyan feladatok elé állít humoristákat, amelyek során nem csak a kreativitás, de a rivalizálás és a rosszindulatú taktika is befutó lehet – természetesen csak baráti keretek között.

Jön a Mrs. Wilson drámasorozat

2019. január 27.
A Mrs. Wilson sorozat főszereplője, Ruth Wilson ezzel a szereppel kivételes lehetőséget kapott: a történet a nagyapja halálát követő váratlan és viharos fordulatokat dolgozza fel, így ő most azt játssza el, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül saját nagymamája. Az Epic Drama csatorna 2019. január 28-30. között mutatja be a hazai közönségnek a bonyolult, de igaz élettörténetet.

Harry Potternek esélye sem lenne ebben az osztályban

2019. január 23.
Üdv a bolygó legbrutálisabb középiskolájában, ahová a világ legnagyobb bűnözőcsaládjai küldik kiképzésre az orgyilkosok következő nemzedékét! A gyilkosság művészet. Az ölés szakma. A Haláltanok Királyi Iskolájában, ha valaki hátba szúr, azt szó szerint kell érteni.

20 éves kultsorozat folytatódik az HBO GO-n

2019. január 17.
A ’90-es évek egyik meghatározó sci-fi/tinisorozata, a Roswell 20 év után folytatódik. Megérkezett az HBO GO-ra a Roswell kvázi folytatása, a Roswell: New Mexico.

Új képkockák a Trónok harcából és a Watchmenből

2019. január 08.
Az HBO a Golden Globe idejére időzítette legújabb videóját, amely rövid bepillantást nyújt a 2019-ben érkező sorozatokhoz.

Az HBO Europe összefog az HBO ASIA-val

2018. november 09.
Tovább színesedik az HBO GO amúgy is színes palettája, és az amerikai, latin-amerikai illetve európai sajátgyártások mellett novembertől az HBO Asia sorozatai is világpremierként érkeznek az HBO GO-ra.

Döbrösi Laura dublőrt kapott az Aranyélet 3-ban! (interjú)

2018. október 07.
Egy hét múlva érkezik az HBO GO-ra az Aranyélet záró évada. Az HBO saját gyártású sorozatának díszbemutatóján jártunk, ahol Döbrösi Laurával is beszélgettünk.

Olasz Renátó: Nagyon meg fognak lepődni a nézők! (interjú)

2018. október 07.
Október 14-én érkezik az HBO GO-ra az Aranyélet 3. évada, ami egyben a záró évad is. Ott voltunk mi is az HBO saját gyártású sorozatának díszbemutatóján.

Thuróczy Szabolcs: "Endre bá még felkavarhatja a nézőket!"

2018. szeptember 30.
Az Aranyélet 3. évada október 14-én érkezik az HBO GO-ra, és egyúttal el is köszön a nézőktől: ez lesz ugyanis a záró évad. Ott voltunk mi is az HBO saját gyártású sorozatának díszbemutatóján.

Ónodi Eszter: Lesznek torokszorító pillanatok!

2018. szeptember 29.
Október 14-én érkezik az Aranyélet 3. évada az HBO GO-ra, és egyúttal el is köszön a nézőktől: ez lesz ugyanis a záró évad. Ott voltunk mi is az HBO saját gyártású sorozatának díszbemutatóján.

Jön a Bogaras szülők! – Új sorozatot indít a TV2

2018. szeptember 29.
Vadonatúj, saját gyártású sorozattal jelentkezik október 9-től a TV2 Bogaras szülők címmel. A kiváló színészekkel, forgatókönyvvel és profi alkotógárdával készült vígjátéksorozat a népszerű holland széria a Lice Mother adaptációja.