asdf

Sorozatok

A Tudhattad volna minisorozat májustól az HBO GO-n

2020. január 28.
Ismét összeállt a Hatalmas kis hazugságok alkotója és főszereplője az HBO új minisorozatában. A bestseller alapján készült sorozat Nicole Kidman és Hugh Grant főszereplésével májusban kerül fel exkluzívan az HBO GO és az HBO kínálatába!

Január 10-én érkezik Jude Law sorozatának új évada

2019. december 04.
Az Úr 2020. évében, január hónap 10. napján új pápát köszönthetünk az házi mozgóképszínházban. Ismét eljön közénk az isten adta tehetségű Jude Law és John Malkovich, hogy az fénylő szobrocskával díjazott rendező folytatásos mozgóképében elhozza az örömkönnyeket az áhítatos nézőknek…

Romantikus sorozat érkezik karácsonykor az HBO GO-ra!

2019. december 03.
Az HBO Europe első spanyol saját gyártású sorozata: A szerelem sava-borsa a Goya-díjas Isabel Coixet első tévésorozata, melyet spanyolországi, olaszországi, francia és japán helyszíneken forgattak.

Jön az Trónok harca utódja James McAvoy főszereplésével!

2019. október 31.
Már csak pár nap, és végre elérhető lesz az HBO GO-n az ősz egyik legjobban várt fantasy sorozata, amely az első kritikák alapján akár a Trónok harca utódja is lehet!

Az HBO új Trónok harca sorozatot rendelt be!

2019. október 30.
Az HBO ma hajnalban bejelentette, hogy berendelt egy 10 részes, a Trónok harca világában játszódó sorozatot, melynek címe: HOUSE OF DRAGONS.

Végre itt az ősz legjobban várt sorozata, a Watchmen!

2019. október 18.
„Tudja, mi a különbség egy álarcos rendőr és egy igazságosztó között?” Az HBO október 21-én indítja első, teljesen saját gyártású képregénysorozatát, amelyet a világ egyik legismertebb képregénye, a Watchmen különös világa ihletett.

Megérkezett az Alaska nyomában alapján készült sorozat!

2019. október 17.
A Csillagainkban a hiba írójának regénye alapján készült sorozat október 19-én debütál az HBO GO-n. Ráadásul a teljes sorozat egyszerre elérhető lesz!!!

Dupla résszel indul a Batwoman az HBO GO-n

2019. október 11.
A társadalmi igazságosságért szenvedélyesen harcoló, szókimondó Kate Kane Batwomanként suhan Gotham város utcái fölött, hogy kiszimatolja a romlásba dőlő város újult erővel támadó bűnözőit.

Helen Mirren és Jason Clarke az HBO új minisorozatában

2019. október 01.
Az HBO a Sky közreműködésével mutatja be négyrészes, Nagy Katalin című minisorozatát, amely október 3-án, csütörtökön lesz elérhető az HBO GO-n Európa-szerte. A sorozat összes epizódja megtekinthető lesz magyar szinkronnal és felirattal az HBO online videótárában, míg a tévében október 4-től, heti rendszerességgel, szinkronosan érkeznek az epizódok.

Ismerd meg a 2014-es gázai háború előzményeit

2019. augusztus 09.
A megtörtént eseményeken alapuló A mi fiaink (Our Boys) című tízrészes minisorozat augusztus 13-án, kedden debütál az HBO GO-n. Hagai Levi (Terápia, A viszony), Joseph Cedar és Tawfik Abu-Wael sorozata dupla epizóddal indul, amelyet keddenként követ majd egy-egy újabb epizód.

Trónok Harca S08E05 - Kritika

2019. május 14.
[SPOILER] Évekig készültünk Királyvárba, a végső csatára és arra, hogy végre elfoglalja a Vastrónt a jogos örökös. Most úgy tűnik a trónt is újra kell építeni?! Ugyanis az őrült király lánya, Daenerys brutális pusztítást végzett.

Itt a Hatalmas kis hazugságok 2. új előzetese!

2019. május 11.
Már két év telt el a Hatalmas kis hazugságok első évada óta, és alig egy hónap múlva jön a folytatás. A várakozáshoz kaptunk egy új előzetest.