asdf

A népszerű képregény, a Locke & Key – Kulcs a zárját adaptációja a Netflix-en!

  • Szerző: MoziStar
Joe ​Hill – a horrornagymester Stephen King fia – a Locke & Key képregénnyel aratta első kiugró sikerét: két Brit Fantasy-díjat és egy Eisner-díjat köszönhet neki. Népszerűségét jól jelzi, hogy a képregény első száma huszonnégy óra leforgása alatt az utolsó példányig elkelt.
Ha már unod a szuperhős sztorikat és jobban vonzz Stephen King világa, akkor ez a mágikus, rejtélyekkel teli történet nem fog elereszteni.
LockeKey_1138x524
Joe Hill és Gabriel Rodríguez: Locke & Key – Kulcs a zárját elsőmásodik és harmadik kötet a Fumax gondozásában

2018 nyarán a Netflix megrendelte a legendássá vált Locke & Key alapján készülő sorozat első, tíz részes évadát, amelynek készítésében Joe Hill személyesen is szerepet vállalt.
poster-Locke-and-Key-Season-1
A kortárs horror egyik legnagyobb mestere, Stephen King fia ebben a fantasztikus mesében 3 testvér történetét meséli el. A Locke-család egy iszonyatos tragédia után kénytelen hazaköltözni felmenőik ódon birtokára a massachusettsi Lovecraftba. Miközben a három testvér, Bode, Tyler és Kinsey a maga módján próbálja feldolgozni a közelmúlt rettenetes eseményeit, felfedezi a Kulcsház titkait is. A Kulcsház ugyanis nem egy mindennapi otthon: a kastélyszerű, öreg házban hemzsegnek a különös erővel bíró kulcsok és a hozzájuk tartozó ősi kapuk. A vakmerőt, aki átlép rajtuk, a küszöbön túl a teljesen ismeretlen és egy hétköznapi ésszel felfoghatatlan másfajta valóság várja. Február 7-én érkezik képregényből készült sorozat a Netflixre.
Szereplők: Nick Stahl, Miranda Otto, Ksenia Solo, Jesse McCartney
Excutive producer: Steven Spielberg, Alex Kurtzman, Roberto Orci
Rendező: Mark Romanek
Megosztás facebookon