asdf

Sorozatok

Érkezik az HBO GO-ra a Briliáns barátnőm sorozat adaptációja

2018. szeptember 10.
Megérkezett az első előzetes az Elena Ferrante Nápolyi regények tetralógiájának első kötete alapján készült sorozathoz. Az HBO, a RAI FICTION és a TIMVISION koprodukcióban forgatott, Briliáns barátnőm című, nyolcrészes szériát Saverio Costanzo (Közlegény, A prímszámok magánya, Éhes szívek) rendezi.

Amerikában is bemutatják az Aranyélet első két évadát!

2018. július 31.
Aranyélet menni Amerika! Világhírnév kapujában az HBO kultsorozata, ugyanis augusztus 1-től Amerikában is elérhető lesz az Aranyélet első két évada.

Sasha Baron Cohen új sorozata kizárólag az HBO GO-n!

2018. július 10.
A SHOWTIME ma bejelentette Sacha Baron Cohen vadonatúj, félórás epizódokból álló vígjátéksorozatát. Az ikonikus pillanatok és provokatív figurák sokaságának megteremtésével elhíresült Baron Cohen több mint egy évtized után tér vissza a tévésorozatok világába a Who is America? író-rendezőjeként.

Az HBO GO ezúttal egy valódi világpremiert mutat be

2018. július 03.
Július 11-én érkezik a Gyilkos játékok (Heathers) című sorozat, amelyet az USA-ban történt sajnálatos iskolai lövöldések miatt végül a gyártó stúdió döntése alapján nem mutatják be az Államokban.

Itt az Aranyélet befejező évadának új teaser előzetese!

2018. június 20.
Őszig még várni kell arra, hogy kiderüljön, hogyan végződik a család története, de abban biztosak lehetünk, hogy Miklósiékról jó sokáig fogunk beszélni.

Szeptemberben érkezik az HBO GO-ra Jim Carrey új sorozata!

2018. június 11.
Jim Carrey visszatér a képernyőre, méghozzá Michel Gondry rendezte Kidding című sorozatban, akivel már az Egy makulátlan elme örök ragyogásában is együtt dolgoztak.

20 érdekesség a 20 éves Szex és New York-ról

2018. június 06.
1998. június 6. Ezt a dátumot minden sorozatrajongó ismeri, hiszen ezen a napon indult el világhódító útjára az HBO saját gyártású sorozata, a Szex és New York.

J. K. Rowling krimi regényein alapuló sorozat indul

2018. május 28.
J.K. Rowling, korunk egyik legnagyobb hatású íróját sokan „csak” a Harry Potter könyvek szülőanyjának tekintik, pedig egy írói álnevén (Robert Galbraith) több nagyszerű krimi regényt is írt.

Júniusban jön az Agymenők előzménysorozata

2018. május 20.
Az Agymenők (The Big Bang Theory) nagysikerű előzménysorozata, Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) elsőként érkezik az HBO GO-ra.

Áprilisban végre folytatódik az androidok lázadása

2018. április 17.
Az HBO Emmy díjas sorozata, a Westworld április 23-án egy 10 részes új évaddal tér vissza az HBO GO-ra és az HBO-ra.

Ősszel visszatér az Aranyélet! Itt az első előzetes!

2018. április 11.
A többszörös díjnyertes sorozat alig pár hónappal a második évad záróeseményei után veszi fel újra a történet fonalát, hőseink élete mégis nagyot változott ez alatt a rövid idő alatt.

Új sorozat az HBO GO-n A Grace klinika főszereplőjével

2018. április 06.
Ezúttal egy igazi különlegesség érkezik az HBO GO-ra, a Megszállottak viadala (Killing Eve), amely annyira jó kritikákat kap (RottenTomatoes oldalán 100%-on áll) a nemzetközi sajtóban (lentebb linkeltem párat), hogy már most, a hivatalos bemutató előtt berendelték a 2. évadot (ez viszonylag ritka a mai sorozatdömpingben!) A sorozat főbb szerepeiben Sandra Oh (A Grace klinika pedáns, perfekcionista Yang doktora) és Jodie Comer (A fehér hercegnő címszereplője).