asdf

Sorozatok

Trónok Harca S08E03 - Kritika

2019. május 02.
Izgatottan vártam a Trónok harca minden eddiginél nagyobb és véresebb csatájának kikáltott összecsapását, ami az élők és holtak között zajlott le. Vegyes érzéseim vannak az új epizódjával kapcsolatban.

Trónok Harca S08E2 - Kritika

2019. április 24.
A tél megérkezett, az Éjkirály közeleg, megvolt a nagy szezonnyitó, jöhet a durvulás, de előtte még megtapasztaltuk milyen is a vihar előtti csend Északon.

Trónok Harca S08E01 - Kritika

2019. április 16.
Közel két év várakozás után végre elindult a Trónok harca befejező évada. Az első rész egy korrekt, a korábbiakhoz képest erősebb kezdés, de újdonságokban még nem bővelkedik, inkább összefoglalja az előző évadot és felkészít a következő epizódra.

Ki éli túl a Trónok harcát?

2019. április 13.
A Müncheni Műszaki Egyetem hallgatói a Trónok harca haláleseteinek előrejelzésére kifejlesztett algoritmussal jósolták meg a szereplők sorsát. A német diákok szerint a Trónok harca főhősei közül például Daenerys Targaryen is túléli a Westerosért folyó véres harcot.

Megérkezett Zendaya sorozatának első trailere

2019. április 13.
Van élet a Trónok harca után. Júniusban több kiváló sorozat is érkezik az HBO-ra, valamint az HBO GO-ra.

A Banshee alkotójának új sorozata, a Harcos az HBO GO-n!

2019. április 05.
A Cinemax sorozata a legendás harcművész, Bruce Lee írásaiból készült! A Harcos (Warrior) április 6-án látható lesz az HBO GO-n!

Megszállottak viadala premier az HBO GO-n!

2019. április 05.
Az eredetileg tervezett április 8-a helyett, már április 6-án látható lesz az HBO GO-n az év egyik leginkább várt sorozata, a Megszállottak viadala (Killing Eve).

Kódolatlan hét és Trónok harca maraton!

2019. április 05.
Már csak 10 nap és végre elindul az év legjobban várt sorozata, a Trónok harca befejező évada. Ezt megünneplendő az HBO olyan ajánlattal állt elő, amit nem lehet visszautasítani!

Az élőhalottak ellepik az HBO GO-t is!

2019. március 29.
Jó hírünk van a The Walking Dead rajongóknak! A Robert Kirkman népszerű képregényéből készült, többszörös díjnyertes horrorsorozat áprilistól végre megérkezik az HBO GO-ra!

Megérkezett a Trónok harca várva várt előzetese

2019. március 05.
Vége a várakozásnak, a Tél végre megérkezett egy vadonatúj trailer formájában, amelyet rögtön magyar felirattal élvezhettek!

Áprilisban jön a Megszállottak viadala új évada!

2019. február 22.
A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetés sikere volt a Megszállottak viadala, főbb szerepeiben Sandra Oh (A Grace klinika pedáns, perfekcionista Yang doktora) és Jodie Comer (A fehér hercegnő címszereplője). A Golden Globe díjas sorozat (Sandra Oh főszerepéért) április 8-án tér vissza az HBO GO-ra.

Kosztümös szicíliai maffiasorozat rajtol

2019. február 22.
’70-es évekbeli hangulat, Pink Floyd-ihlette zeneiség, oldtimer autók, sportzakók, bűnözők és bűnt üldözők – ez a Maltese, a maffianyomozó.