asdf

Mark Ruffalo kettős szerepben tér vissza az HBO GO-ra

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: HBO
A háromszoros Oscar-díjra jelölt Mark Ruffalo (Spotlight, Foxcatcher, Bosszúállók) ezúttal egy drámában tér vissza a képernyőre.
Május 11-én érkezik az HBO GO-ra a neves író-rendező, Derek Cianfrance (Kék Valentin, Túl a fenyvesen) Ez minden, amit tudok (I know this much is true) című hat részes minisorozata, amelyben az executive producerként is közreműködő Mark Ruffalo (Emmy-díj az HBO Igaz szívvel című filmjéért) játssza a dupla főszerepet, a Dominick és Thomas Birdsey nevű egypetéjű ikerpárt, akiknek a párhuzamos életét követhetjük ebben az árulásokat, áldozatokat és megbocsátást is felvonultató, nagyszabású családi történetben.

A Wally Lam azonos című, díjnyertes bestselleréből készült sorozat különböző időszakokat mutat be Dominick és Thomas életéből, kezdve a jelennel, amelyben középkorúak, majd Dominick visszaemlékezésein keresztül visszatérve a fiatal felnőttkorukig.
IKnowThisMuchIsTrue_jelenet
A szereplőgárdában látható Melissa Leo (Emmy-jelölés az HBO Mildred Pierce és A végsőkig című produkcióiért, Oscar-díj A harcosért), az Emmy-díjas Rosie O’Donnell, az Emmy-jelölt Archie Panjabi, Imogen Pootes, Michael Greyeyes (az HBO True Detective-je), Bruce Greenwood (Star Trek, Jett) illetve az Emmy-jelölt Kathryn Hahn (Mrs. Fletcher).
Megosztás facebookon