asdf

Előzetesek

Látványos előzetest kapott a Pókember - Nincs hazaút!

2021. augusztus 24.
A Sony törölte a közösségi oldalakról a Disney közelgő Pókember - Nincs hazaút című filmjének kiszivárgott trailerét, de végre nyilvánosságra hozták a hivatalos előzetest is, melyet először a CinemaCon közönségének mutattak be.

A Gucci-ház - Szinkronos előzetes

2021. augusztus 04.
Ridley Scott filmje novemberben debütál a mozikban. Az olasz luxus divatház hírhedt eseményéről szóló film előzetese már szinkronosan is megtekinthető.

Gyilkos Halloween - Teaser előzetes

2020. július 09.
A Halloween Kills egy évvel később kerül a mozikba, így csak 2021-ben borzolja a kedélyeket Michael Myers. A főszereplő természetesen Jamie Lee Curtis, míg az eredeti, 1978-as Halloween több színésze is visszatér.

Íme a 2020-as Super Bowl előzetesei!

2020. február 03.
Az amerikai foci csúcsdöntője nem csupán a sportrajongók számára az év egyik legnagyobb eseménye, de a filmrajongók is kapnak néhány örömteli percet, hiszen a Super Bowl-on debütálnak az év legjobban várt filmjeinek vagy sorozatainak látványos videós ízelítői.

Íme a Bad Boys 3. részének első előzetese

2019. szeptember 04.
A Sony kiadta a harmadik Bad Boys film első videós ízelítőjét. A tervek szerint a premier 2020 elején lesz!

Az oroszlánykirály - Első előzetes

2019. április 10.
Nyáron érkezik a mozikba a Jon Favreau (A Vasember, A dzsungel könyve) rendezésében az "élőszereplős" Oroszlánkirály, amelyhez végre befutott az első teljes videós ízelítő.

Bosszúállók - Végjáték - Végleges előzetes

2019. március 14.
Kicsivel több, mint egy hónap múlva beteljesül minden Marvel rajongó vágya és mozikba kerül a Bosszúállók - Végjáték.

X-Men - Sötét Főnix - Itt a legújabb előzetes

2019. február 28.
Idén nyáron a világ sötétségbe borul! Megérkezett az X-Men - Sötét Főnix legújabb előzetese. A '90-es években játszódó filmben több fontosabb X-Men szereplő is visszatér.

Íme a 2019-es Super Bowl legfontosabb előzetesei

2019. február 04.
Az amerikai futball csúcsdöntője, a Super Bowl nem csupán a sportrajongók számára az év egyik legjobban várt eseménye, de a film fanatikusok is kapnak néhány örömteli percet, hiszen az év legütősebb filmjeiből kapnak látványos ízelítőt.

Mi - Szinkronos előzetes

2019. január 05.
Brutál izgalmasnak ígérkezik a Tűnj el! rendezőjének új filmje, amelyhez befutott az első magyar előzetes. Jordan Peele újabb eredeti és provokatív thrillerrel borzolja idén tavasszal a mozirajongók idegeit.

Apró mesék - Első előzetes

2018. december 20.
Elkészült Szász Attila új, romantikus történelmi thrillerének, az Apró mesék-nek a trailere.