asdf

Látványos előzetest kapott a Pókember - Nincs hazaút!

A Sony törölte a közösségi oldalakról a Disney közelgő Pókember - Nincs hazaút című filmjének kiszivárgott trailerét, de végre nyilvánosságra hozták a hivatalos előzetest is, melyet először a CinemaCon közönségének mutattak be.
A multiverzum elmélete felbukkan, sok meglepetésre számíthatunk a Pókember - Nincs hazaút című Marvel moziban. A videós ízelítő alapján különféle idővonalak és alternatív univerzumok is fontos szerephez jutnak, melynek köszönhetően újra előkerülnek régi karakterek is.
SPIDER-MAN - NO WAY HOME - Official Teaser Trailer
Peter Parker-t (Tom Holland) a Pókember - Idegenben leleplezi Mysterio (Jake Gyllenhaal), ezért Doktor Strange-hez (Benedict Cumberbatch) fordul segítségért, aki varázslattal próbálja elfeledtetni a világgal, hogy ki valójában Pókember. Ahogy az lenni szokott, elszabadul a pokol. A tér-idő kontinuumban zavar keletkezik, amelynek beláthatatlan következményei lesznek. Izgi lesz! A tervek szerint a Tom Holland, Zendaya és Benedict Cumberbatch szereplésével készült PÓKEMBER - NINCS HAZAÚT december 16-án kerül a mozikba.

Megosztás facebookon