asdf

Előzetesek

A szabadság ötven árnyalata - Új előzetes

2018. január 04.
Februárban ismét átveszi az uralmat a mozikban az Ötven árnyalat-trilógia, legalábbis az utolsó része. A szabadság ötven árnyalata új, pörgősebb előzetest kapott, amitől a film izgalmasabbnak tűnik, de persze ez nem jelent semmit.

Viszlát Christopher Robin - Szinkronos előzetes

2017. december 31.
Micimackó bájos történeteit milliónyi gyerek hallgatja még ma is csodálattal, de a felnőtt szíveket is megdobogtatja a sok kedves kis történet. Viszlát Christopher Robin címmel elevenedik meg a vásznon minden idők mese klasszikusa. A regény megszületését feldolgozó dráma hazánkban is látható lesz a mozikban, amihez megérkezett a szinkronizált előzetes.

Az útvesztő - Halálkúra - Új, szinkronos előzetes

2017. december 21.
Január végén kerül mozikba Az útvesztő trilógia befejező része, Az útvesztő - Halálkúra, amihez új előzetes érkezett.

A diótörő és a négy birodalom - Első előzetes

2017. december 21.
Jövő novemberben kerül a mozikba E. T. A. Hoffmann klasszikus meséjének átdolgozott, élőszereplős adaptációja, A diótörő és egér király, ami A diótörő és a négy birodalom címet kapta. Megérkezett az első ízelítő.

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba - Előzetes

2017. december 21.
Pár napja arról adtunk hírt, hogy befejezték a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba forgatását és most itt az első előzetes.

Ocean's 8 - Az évszázad átverése - Szinkronos előzetes

2017. december 19.
Az Ocean’s-filmek szintet lépnek: az eddigi humor és izgalom most korunk legjobb, legismertebb, legszexibb színésznőinek előadásában kel új életre. Íme az első előzetes.

Ragadozó városok - Első előzetes

2017. december 18.
Jövő decemberben kerülhet mozikba a Universal Pictures legújabb nagy dobása, a Ragadozó városok című fantasy, amihez itt is az első magyar előzetes.

Jurassic World - Bukott Birodalom - Szinkronos előzetes

2017. december 08.
A marketingesek napokig húzták a rajongókat kisebb kedvcsinálókkal, de végre itt van a Jurassic World folytatásának első magyar előzetese.

Bosszúállók - Végtelen háború - Szinkronos előzetes

2017. december 07.
Megérkezett a jövő tavasszal mozikba kerülő legütősebbnek ígérkező Marvel film, a Bosszúállók - Végtelen háború szinkronizált kedvcsinálója.

Valami Amerika 3. - Előzetes

2017. december 07.
Februárban kerül mozikba a Valami Amerika 3. része, Herendi Gábor rendezésében. Befutott az első teljes előzetes.

Időcsavar - Új, szinkronos előzetes

2017. december 04.
Jövő tavasszal kerül mozikba az Időcsavar című film Oprah Winfrey, Storm Reid, Mindy Kaling, Reese Witherspoon és Chris Pine, valamint Zach Galifianakis főszereplésével. Az Ava DuVernay rendezte film a Madeleine L'Engle 1963-ban megjelent könyvének adaptációja.