asdf

Előzetesek

Creed 2. - Szinkronos előzetes

2018. november 16.
Megérkezett a Creed - Apolló fia folytatásának legújabb szinkronizált előzetese.

Újra mozikban a felújított Egri csillagok

2018. október 15.
50 évvel az eredeti bemutatója után ismét mozivásznon látható minden idők egyik legnépszerűbb magyar filmalkotása, az Egri csillagok. Várkonyi Zoltán klasszikusát a Filmalap Nemzeti Digitalizálási és Filmfelújítási programjának részeként, 4K felbontásban, teljeskörűen restaurálták a Magyar Filmlabor és Filmarchívum szakemberei. A filmet október 25-től országszerte számos helyszínen vetítik.

Itt a Kedvencek temetője remake első előzetese

2018. október 10.
A Paramount Pictures égisze alatt készülő Kedvencek temetője legújabb feldolgozásához befutott az első előzetes és poszter.

Újra mozikban minden idők legszebb filmje!

2018. október 05.
November 22-től újra látható lesz mozikban a Cinema Paradiso című film. A legendás alkotás 30 éve készült. Ősszel az eredeti, rövidebb 123-perces Oscar-díjat nyert (felújított) változatát fogják vetíteni.

Íme az amerikai Életrevalók előzetese

2018. október 04.
Hollywood nem bír magával! Irigykedni is felesleges, hiszen annyi remek filmje van. Épp ezért értelmetlennek tűnik, hogy az amúgy megunhatatlanul tökéletes francia Életrevalók-ból remake-t csináltak.

Paul Walker életéről szóló dokumentumfilm előzetese

2018. július 27.
Augusztus 11-én tűzi műsorra a Paramount Network az öt éve balesetben meghalt színész életéről szóló dokumentumfilmet, amelyhez befutott az előzetes.

A Grincs - Új, szinkronos előzetes

2018. július 13.
Az Universal Pictures és az Illumination nyolcadik egész estés animációs filmje A Grincs decemberben kerül a mozikba, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. Íme az új előzetes.

Ragadozó városok - Új, szinkronizált előzetes

2018. június 07.
Decemberben kerül mozikba a Universal Pictures legújabb nagyszabású fantasy-ja, a Ragadozó városok című film, amihez új magyar előzetes érkezett.

Mission: Impossible – Utóhatás - Új, szinkronos előzetes

2018. május 31.
Augusztusban visszatér Ethan Hunt és csapata. A hatodik M:I filmből sem hiányozhatnak a látványos és akciódús jelenetek és a legújabb előzetes is azt bizonyítja, hogy az Utóhatás túl akar tenni minden korábbi epizódon.

Szupercella 2. - Első előzetes

2018. május 25.
Június végén érkezik a Szupercella folytatása. Sylvester Stallone ezúttal Arnold Schwarzenegger helyett A galaxis őrzői-ből jól ismert Dave Bautista társaságában lesz látható.

Deadpool 2. - Utolsó előzetes

2018. április 20.
Idén májusban pofátlanul nyomulni fog a mozikban a Deadpool 2., amelynek megjelent a harmadik, és egyben az utolsó előzetese. Elég penge folytatásnak ígérkezik!