asdf

Jurassic World - Bukott Birodalom - Szinkronos előzetes

A marketingesek napokig húzták a rajongókat kisebb kedvcsinálókkal, de végre itt van a Jurassic World folytatásának első magyar előzetese.

J. A. Bayona rendezésében a két főszereplő természetesen Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, de mellettük feltűnik Charlie Chaplin lánya, Geraldine Chaplin is, valamint Jeff Goldblum"Egészen más irányba viszi el az új Jurassic World történetét J. A. Bayona rendező, mint amire a nézők számítanak" – árulta el korábban Chris Pratt.

A hivatalos szinopszis:

Négy év telt el azóta, hogy a fogságból kiszabadult dinoszauruszok romba döntötték a Jurassic World luxus üdülőhely teljes intézményét. Nublas szigetén most nincsenek emberek, a túlélő dinók pedig a dzsungelben élik életüket. Amikor a sziget eddig nyugodt vulkánja életre kezd kelni, When the island’s dormant volcano begins roaring to life, Owen (Chris Pratt) és Claire (Bryce Dallas Howard) elindul, hogy megmentsék a megmaradt dinoszauruszokat a biztos halál karmaiból. Owen nagyon szeretné a vadonban eltűnt Blue-t is megtalálni, és Claire tisztelete is jócskán megnőtt a teremtények iránt, akik megmentését saját küldetésének tekinti. A szigetre érkezve azonban az expedíció egy olyan összeesküvés nyomára bukkan, amely az egész bolygót a történelem előtti időkbe repítheti vissza.

Jurassic World - Bukott Birodalom/ Jurassic World: Fallen Kingdom - Hazai bemutató: 2018. június 7.jurassic-world-2-poster


Megosztás facebookon