asdf

Íme a Gucci-gyilkosságról szóló film előzetese

  • Szerző: MoziStar
Ridley Scott filmje novemberben debütál a mozikban. Az olasz luxus divatház hírhedt eseményéről szóló film előzetese már szinkronosan is megtekinthető.
Az igaz történeten alapuló alkotás Maurizio Gucci olasz üzletember, a Gucci divatház vezetőjének meggyilkolását és annak körülményeit hivatott bemutatni.
a_gucci_haz (1)
1995 tavaszán Milánóban egy bérgyilkos az utcán agyon lőtte Maurizio Gucci-t, a divatház alapítójának unokáját. A Gucci-birodalom örökösének meggyilkolását volt felesége, Patrizia Reggiani (Lady Gaga) tervelte ki, aki ezért 29 év börtönbüntetést kapott, amiből 18-at le is ült, majd 2016-ban szabadult.
a_gucci_haz (3)
Bár 2011-ben felajánlották neki, hogy bizonyos feltételek mellett napközben elhagyhatná a börtönt, és munkát vállalhatna, a nő azonban határozottan visszautasította a lehetőséget, mondván: korábban sosem dolgozott, és ezt nem most fogja elkezdeni.
a_gucci_haz (2)
Ridley Scott filmjéhez fantasztikus szereplőgárda csatlakozott: Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons, Al Pacino és Jared Leto. November 25-től mozikban A GUCCI-HÁZ!
Megosztás facebookon