asdf

A Százholdas mészárlás csak a kezdet volt

  • Szerző: MoziStar
Egy napon, mikor Micimackónak semmi dolga nem akadt eszébe jutott, hogy tenni kéne valami nagyon fontosat....borzalmasat. A vérengzésnek nincs vége, itt a második felvonás.

A.A. Milne klasszikusát évtizedeken keresztül különféle feldolgozásokban láthatta a közönség. Az amerikai jog szerint a szerzői jog az első publikálást követő 95 év múltán évül el, ez pedig a Micimackó esetében 2021-ben járt le, a karakterek 2022. január 1-től szabadon használhatók más történetek számára is. 2023-ban Tigris és Bagoly karaktereinek is lejárt a szerzői joga. A Micimackó: Vér és méz 2. még több zsánerfilmes megoldással, és a horrorfilmek legjobb hagyományaival, valamint Milne még több karakterének felvonultatásával folytatja a brutális gyilkolást.

A történet szerint Micimackó és Malacka visszatérnek, ám ezúttal Tigris és Bagoly is csatlakoznak a bosszújukhoz! Öt hónap telt el a Százholdas Pagonyban történt mészárlás óta. Róbert Gida pszichológushoz jár és próbálja feldolgozni a szörnyűségeket. Eközben egy keresőcsapat kutat az erdőben az emlegetett szörnyek után, de nem találnak semmit és senki nem is hiszi el igazán Róbert Gida történetét. A pszichológus a terápiás ülésen gyerekkori emlékeket hív elő. Róbert Gida felidézi ötödik születésnapját, ami kiindulópontja az állatok bosszújának.

Micimackó: Vér és méz 2. / Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2. - Hazai bemutató: 2024. április 18.

Megosztás facebookon