asdf

Kegyetlen jégkorszakkal néznek szembe a Szellemirtók

  • Szerző: MoziStar
A legendás film összes legendás szereplője (Bill Murray, Dan Aykroyd) visszatér, hogy az új generációval (Paul Rudd, Finn Wolfhard) együtt keverjék a humort a sci-fivel, a hátborzongatást a laza dumákkal.

A Szellemirtók - A borzongás birodalma előzetese eléggé fagyos hangulata mellett látványos kalandot ígér. A filmet Gil Kenan, Az örökség forgatókönyvírója rendezte. A főbb szerepekben: Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Celeste O'Connor, Carrie Coon, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts, Patton Oswalt és Emily Alyn Lind.

A történet:

Kit hívsz, ha nagy baj van? Kihez fordulnál segítségért, amikor szellemek piszkálnak, kísértetek kísérleteznek veled, vagy hazajáró lelkek dúlják fel a házad? A válasz egyértelmű: a Szellemirtókhoz! De ma már nem ugyanaz a négyes száll be a legendás autóba, amikor riasztás érkezik. Viszont a híres New York-i tűzoltótorony nem változott: az új szellemirtók, a Spengler család tagjai itt találkoznak az eredeti csapattal, akik, mint kiderül, nem mentek nyugdíjba: szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre, hogy még magasabb szinten űzhessék a szellemszakmát. Csakhogy rátalálnak egy ősi műtárgyra, amelyből elszabadul egy gonosz erő – és az öregeknek meg a fiataloknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot az új, és mindennél fagyosabb jégkorszaktól.

Szellemirtók - A borzongás birodalma / Ghostbusters: Frozen Empire - Hazai bemutató: 2024. április 11.

Megosztás facebookon