asdf

James McAvoy a legelborultabb apafigurát testesíti meg

  • Szerző: MoziStar
Ősszel érkezik a mozikba a 2022-es dán horrorfilm remake-je. A rajongókban felmerül a kérdés, hogy ennek "mi értelme van?", de bízzunk abban, hogy az amerikai-angol feldolgozás talán egy kicsit többet tartogat a tarsolyában.

Aki látta a 2022-es A látogatás sokkoló fináléját, az tuti nem felejtette el mennyire nyers és zsigeri, ami napokig kísértett. A Szádra ne vedd előzeteséből jól látszik, hogy pontosan ugyanazt a cselekményt követi, mint elődje, csak a gyanútlan dán családot amerikaiakra, a gonosz holland családot pedig britekre cserélték. Helyenként még a képsorok is megegyeznek. Emellett az eredeti feszültség nagy részét az adja, hogy a két család különböző nyelveket beszél, ami nagyobb elkülönülést és rivalizálást okoz a két család között, amit az angol nyelvű remake-ben talán nehezebb lesz elérni.

James Watkins, A fekete ruhás nő rendezőjének filmjében egy amerikai család (Mackenzie Davis, Scoot McNairy) nyaralás közben megismerkedik egy brit házaspárral (James McAvoy és Aisling Franciosi) és gyermekükkel, ám amikor a britek meghívják újdonsült barátaikat vidéki házukba, a vendégek hamarosan rájönnek, hogy nyári cimboráik nem azok, akiknek látszottak. Hihetetlenül hátborzongató, a félelmetesen őrült James McAvoy-jal az élen, a gond csak az, hogy pontosan ugyanolyan, mint az eredeti. De akkor van-e értelme a remake-nek? Talán több vér és akció lesz benne. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a film a Blumhouse-tól érkezik, ugyanattól a produkciós cégtől, amely az Insidious-filmeket, a Széttörvét vagy a MEGAN-t is elhozta nekünk. Szóval, talán a film készítői tudnak majd meglepetést okozni, amit nem mutattak meg ebben a trailerben. Valószínűnek tűnik, hogy a remake felrázza a befejezést, és a gonosz család megkapja a magáét. 

Szádra ne vedd / Speak No Evil - Hazai bemutató: 2024. szeptember 12.

Megosztás facebookon