asdf

Robert Downey Jr. a Bosszúállók forgatásáról posztolt

  • Szerző: P. Kristóf
A rajongók kalózfelvételei után végre megérkezett az első hivatalos fénykép is a Bosszúállók: Ultron kora című film forgatásáról Robert Downey Jr. jóvoltából.

Robert Downey Jr. két hete elkészítette saját Twitter oldalát, nem sokkal azelőtt, hogy megkezdte volna legújabb filmje, a Bosszúállók: Ultron kora forgatását. Ez nem lehet véletlen egybeesés, hiszen a médiumot máris felhasználta arra, hogy közzétegye a Marvel legjobban várt filmjének első hivatalos forgatási képét. A fotón sajnos semmi izgalmas nem látható, csupán a színész pózol rajta Jeremy Latcham producer társaságában láthatósági mellényben, de reméljük, hogy Dwayne Johnson és Vin Diesel hagyományait követve ő is folyamatosan informál majd minket a fejleményekről.

rdj

Azonban nem ez az egyetlen fejlemény a produkció körül, ugyanis Lou Ferrigno, vagyis A hihetetlen Hulk kölcsönzi majd a Mark Ruffalo által alakított Dr. Bruce Banner sötétebb énjének hangját, ahogy már a Bosszúállók első részében is tette. Ferrigno a hetvene sévekben vált ismertté, amikor A hihetetlen Hulk című népszerű tévésorozatban megkapta a szerepet, ugyanakkor a karakter emberi oldalát nem ő játszotta. Azóta gyakorlatilag a neve egybeolvadt a szuperhőssel, ezért is volt indokolt, hogy valamilyen módon szerepet kapjon a produkcióban.

Bosszúállók: Ultron kora - Bemutató: 2015. május 1.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon