asdf

Újabb Hulk film érkezik

Egy tévésorozat, két különálló mozifilm és a Bosszúállók után Hulk ismét tombolhat egy újabb önálló mozifilmben.

Hulk a Marvel hősök igazi fekete báránya, nem csak azért, mert nem képes irányítani erejét, így sokszor igazán veszélyes, hanem azért is, mert annak ellenére, hogy a képregénykiadó egyik legnépszerűbb hőse, eddig nem sikerült egy épkézláb filmet készíteni a történetéből. Pedig nem lehet azt mondani, hogy nem próbálkoztak, először az Oscar-díjas Ang Lee vágott bele, de bele is tört a fejszéje, nem neki való az ilyen amerikai akciózsáner. Aztán a Marvel a Vasember sikerét követően elkezdte kiépíteni filmes univerzumát, melyet fázisokra is osztottak, mindegyik részleget egy Bosszúállók mozi zárja le. Már az első fázisban újraélesztették Hulk karakterét, de csak szépíteni sikerült a csorbát, kijavítani azonban nem, így a Marvel filmjei között egyedülállóan folytatás nélkül maradt. A Bosszúállók összeszedésénél azonban lehetetlen lett volna kihagyni őt, így egy harmadik színésszel próbálták meg a dolgot, így jött képbe Mark Ruffalo, mint a szuperhős all stars ügyeletes zöld szörnyetege.

hulk

A Bosszúállók 2012-es megjelenése óta folynak a találgatások, hogy vajon mikor kap Mark Ruffalo is egy saját filmet, hiszen eddig ő a legnépszerűbb Hulk. A hetvenes évek Hulk sorozatának sztárja, Lou Ferrigno pedig személyesen tudni véli, hogy igazak a pletykák, vagyis érkezik a következő Hulk mozi, de csak a Bosszúállók: Ultron kora után. A színész bennfentesnek mondható a témában, hiszen annak ellenére, hogy színészként leváltották, az összes mozifilmben ő kölcsönözte az átváltozott tudós tombolásának hangját, így a jövőre mozikba kerülő következő Bosszúállók esetében is. 

"Most, hogy ismét megmentett minket, Hulk kap még egy önálló filmet a következő Bosszúállók után" - nyilatkozta az amerikai sztár.

Ugyanakkor a Marvel a harmadik fázisra eddig csak két filmet jelentett be, ezek a Hangya és az Amerika Kapitány 3. Ezeken kívül két további, eddig meg nem nevezett produkciónak is kitűzték a bemutatóját, ezek közül az egyik valószínűleg a Thor harmadik része, míg a másikat eddig a Doktor Strange filmnek gondolták. Vajon Hulk kiüti bármelyiküket is, vagy inkább begyömöszölnek még egy dátumot a Bosszúállók harmadik része elé? 

A Planet Hulk című képregény filmreviteléről már régóta keringtek pletykák, maga Kevin Feige producer is nyilatkozta már, hogy szeretné megvalósítani a projektet, mégsem haladt eddig semerre a dolog. Ugyanakkor felmerült annak a lehetősége, hogy az Ultron kora végén Hulkot kilövik az űrbe, ugyanis túlságosan is veszélyessé válik az emberekre nézve, ez pedig pontosan a Planet Hulk kiindulópontja. A történet szerint a zöld szörny egy olyan bolygón landol, ahol gladiátorharcra kényszerítik, ám lázadást szít és megdönti a gonosz uralkodó hatalmát, ezzel ő lesz a bolygó ura. Eztuán pedig visszatér a Földre hadseregével, hogy bosszút álljon. Ha ilyen irányba haladnak a dolgok, akkor az is lehet, hogy a Bosszúállók harmadik részében ezúttal Hulk már ellenfél lesz és nem tag. 

Bosszúállók: Ultron kora - Bemutató: 2015. május 1.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel.
Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon