asdf

Halálos betegért kampányoltak a Bosszúállók

Az Avengers szuperhősei most nem a világot mentették meg, hanem egy szívbemarkoló történet hatására újra összeálltak, hogy egy álmot teljesítsenek!

Egy brit férfi a Twitteren panaszolta el bánatát, aki halálos beteg és hetei vanank hátra. Stratford Caldecott, aki hatalmas képregényrajongó, a rák végső stádiumában van, az interneten osztotta meg Az Amerika Kapitánnyal kapcsolatos panaszát. Ugyanis utolsó kívánsága, hogy láthassa az Amerika kapitány 2-t, de ezt súlyos állapota nem engedi meg. Esélye sincs, hogy moziba menjen, és az orvosok szerint sincs sok hátra neki. Így valószínűleg a DVD vagy blu-ray verzió megjelenése már túl késő lenne ahhoz, hogy teljesüljön a férfi vágya. Először Hulk, vagyis Mark Ruffalo csatlakozott a CapForStrat kezdeményezéshez, aztán Vasember (Robert Downe Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Amerika kapitány (Chris Evans), Loki (Tom Hiddleston), és a Marvel-filmek további szereplői is kampányolni kezdtek, hogy a blu-ray hamarabb kiadásra kerüljön. 

hulk_mark

thor_tony_marvel

furi_jakson

chris_america

loki_tom

hill_cobie

peggy_haley

Marvel/Disney nem kőszívű, így végül eleget tettek a rákos férfi utolsó kívánságának, és a brit központjukból Stratford megkapja jóval a megjelenés előtt a blu-ray verziót. Milyen jó, amikor egy fontos álom válik valóra! Ezért is szeretjük a szuperhősöket!

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon