asdf

Nyilvánosságra került a Bosszúállók 2. első trailere

A Comic-Con-on a Marvel Studios hivatalosan is bejelentette, hogy a Bosszúállók folytatása a The Avengers: Age of Ultron lesz.

Nemrég egy igen rövid trailer került fel a világhálóra. Bár nem tartalmaz a filmből jeleneteket, de hallhatunk egy párbeszédet...  

Korábban már írtunk arról, hogy a folytatás címe Avengers: Age of Ultron lesz, amiből sokan arra a következtetésre jutottak, hogy mivel a képregényekben Ultron több tagot is megölt, nyilván így lesz a filmben is. Majd Joss Whedon többek között elárulta, hogy lehetséges, hogy több hőst is megöl, de ehhez egy nagyon jó indok kell. A rendező szerint megpróbálnak visszanyúlni  a gyökerekhez és bemutatni azt, hogy milyen nehéz a karakterek sorsa, mert a nézők szeretnek szenvedést látni. 

bosszuallok_trailer

Úgy tűnik tehát, hogy a két nyilvánvaló választás egyértelműen Fekete Özvegy, valamint Sólyomszem lenne, akik helyére állandó taggént bekerülhetne Skarlát Boszorkány és Higanyszál. A magazinok többsége egyébként is őket szavazza az első helyre, ugyanis Fekete Özvegy több szerepet kap az Amerika kapitány folytatásában és a Bosszúállók 2-ben is, utóbbiban Sólyomszem karakteréről is többet megtudunk, így adja magát a dolog, hogy a végén fűbe harapjon, érthetőbb is lenne a halála. 

Megosztás facebookon