asdf

Milyen hatással lesz Scarlett Johansson terhessége Fekete Özvegyre?

  • Szerző: P. Kristóf
Nem rég adtuk hírül, hogy Scarlett Johansson karaktere, a Fekete Özvegy nagyobb szerephez jut a Bosszúállók folytatásában. Azóta azonban a gyönyörű színésznő teherbe esett, ami óriási mértékben befolyásolja a forgatás menetét. Vajon mi lesz Fekete Özvegy sorsa így?

Scarlett Johansson terhes, most várja első gyermekét. A pár boldogságának és a kicsi eljövetelének mindenki örül, de felvet egy komoly kérdést is, vajon mi lesz a korábbi tervek szerint nagyobb jelentősséget kapó Fekete Özvegy sorsa a Bosszúállók folytatásában? Vajon kihagyják a filmből? Esetleg meghal, vagy csak kevesebb jelenete lesz a filmben?

Egy közeli forrás szerint már megtalálták a megoldást a problémára, meggyorsítják a színésznő jeleneteinek felvételét. Johansson jelenleg a negyedik és ötödik hónap között járhat, ami nem hagy sok időt a forgatásra, de jelenleg még az Amerika Kapitány: A tél katonája sajtótájékoztatóin kell részt vennie, így április 5. előtt semmiképp nem kezdhetnek el vele dolgozni. 

Scarlett

A bennfentes informátor szerint azonban április ötödikén megkezdődik a forgatás a színésznővel. Korábban többen is azt állították, hogy Fekete Özvegy karaktere a korábbiaknál jóval nagyobb szerephez jut a Bosszúállók: Ultron korában, de most ez is megkérdőjeleződik. Egyelőre azonban nem jelentettek be semmilyen változtatást a forgatókönyvben, így valószínű, hogy egy jó kaszkadőr és a számítógépek segítségével minden jelenetet el tud majd játszani. A színésznő június-július környékén fog szülni, így az is elképzelhető, hogy az akciójeleneteket majd utólag veszik fel, hiszen még így is rengeteg idejük lesz a jövő májusra kiírt premierig. 

A másik kérdéses dolog, hogy mi lesz így a régóta emlegetett önálló Fekete Özvegy filmmel? Bár ha ez megis történik, még mindenképp a jövő zenéje, de azt viszont egyáltalán nem lehet tudni, hogy az anyaság hogyan hat majd Scarlett Johansson színészi kerrierjére, hiszen az is lehet, hogy visszavonul egy időre. Az viszont egyelőre biztosnak látszik, hogy terhessége nem veszélyezteti a Bosszúállók folytatásának zavartalan elkészülését, legrosszabb esetben is csupán kevesebbet látunk majd a színésznőből a vásznon.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon