asdf

Nagy nevekkel újra forgatnak a Coen fivérek

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Megkezdődött a Coen fivérek legújabb filmjének forgatása. A Hail Caesar bennfentes hollywoodi film: az ötvenes években, azaz az álomgyár fénykorában játszódik, és egy menedzser egyetlen napját meséli el.

A főhős, Mannix (Josh Brolin) azt próbálja kideríteni, miért tűnnek el sorban egy készülő produkció szereplői. A film olyan sztárparádét vonultat fel, hogy már a névsor láttán érdemes lesz beülni a moziba: George Clooney, Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Frances McDormand és Scarlett Johansson szerepelnek a filmben.Josh_Brolin_hail-caesar0

Josh_Brolin_hail-caesar01Ha már bennfentes hollywoodi filmről van szó, az L.A. Times alaposan megdicséri a Coen fivéreket, amiért 11 hétig kizárólag Los Angelesben forgatnak. Az amerikai produkciók ugyanis nem szeretik Kaliforniát a magas adók és illetékek miatt, ezért más államokban forgatnak, sőt külföldre mennek, ahol kedvezményekkel is kecsegtetik őket. A Hail Caesar ráadásul 200 statisztát is foglalkoztat a nagy sztárok mellett, ezért valóságos áldás Hollywood számára a holtszezonnak számító téli időszakban.

Hail Caesar - Hazai bemutató: 2016. február

Megosztás facebookon