asdf

Scarlett Johansson Fekete Özvegye nagyobb szerephez jut

  • Szerző: P. Kristóf
A Scarlett Johansson által életre keltett Fekete Özvegy nevű karakter végre nagyobb szerephez jut a Marvel következő projektjeiben.

Natasha Romanoff, vagyis a Fekete Özvegy először a Vasember második részében jelent meg, majd a Bosszúállókban folytatta filmes karrierjét. Itt már többet megtudhattunk róla, de főleg ködösített és Sólyomszemmel egy balul elsült Budapesti akcióról is beszélt, de ennél többet itt sem kaptunk tőle. A Scarlett Johansson által életre keltett bérgyilkos idén az Amerika kapitány: A tél katonájában is feltűnik majd, de a Bosszúállók: Ultron korában kap majd igazán fontos szerepet.

"Sok mindent megtudhatunk a múltjáról, hogy honnan jött és hogyan vált azzá, akinek megismertük. Az, hogy ezt egy önálló filmben részletesebben is bemutassuk az nagyszerű lenne, van is pár fejlesztés alatt álló munkánk ezzel kapcsolatban." - nyilatkozta Kevin Feige, a Marvel elnöke. 

Scarlett Johansson Fekete Özvegy

Azt is elárulta a Total Film-mel készített interjújában, hogy az Amerika Kapitány: A tél katonája jelentős változásokat hoz a Marvel filmek világába.

"Meg akartuk változtatni a Marvel univerzum dinamikáját ezzel a filmmel. Azt akartuk, hogy a Kapitány és mindenki más megváltozzon A tél katonája végére. Ennek köszönhetően a Bosszúállók táján minden más lesz az Ultron korában, mint amikor az első rész végén elbúcsúztunk tőlük. Részben azért csináljuk ezt, mert imádjuk a képregények ritmusát, amit az évek során kifejlesztettek. A szuperhősök összegyűlnek egy nagyobb harc, vagy egy-egy társulás alkalmával, majd mindenki megy a maga útján, hogy később ismét összetalálkozzanak."

Szerintetek jó ötlet lenne készíteni egy önálló Fekete Özvegy filmet, vagy inkább maradjon a szuperhősök segítőjeként a háttérben?

Amerika Kapitány: A tél katonája - hazai bemutató: 2014. április 10.

Bosszúállók: Ultron kora - bemutató: 2015. május 1.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon