asdf

Újabb részlet szivárgott ki az Amerika Kapitány: A tél katonája című filmből

  • Szerző: P. Kristóf
Amikor bejelentették a Thor: Sötét világ kiadásának dátumát DVD-n és Blu-Ray-en, azt is nyilvánosságra hozták, hogy tartalmazni fog egy exkluzív betekintést a Marvel következő filmjébe, az Amerika Kapitány: A tél katonája című filmbe.

A film február 25-én jelenik meg a tengerentúlon, de egy lelkes Tumblr felhasználó már most megosztotta ezt a bizonyos videót a többi képregényrajongóval. A közel négy perces összeállítás nem csak korábban nem látott jeleneteket tartalmaz a filmből, de interjúrészleteket is a két rendezővel, Anthony és Joe Russo-val, Kevin Feige-dzsel, a producerrel, de a főbb szereplők is megszólalnak, mint például Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Sebastian Stan vagy Anthony Mackie. De ez még nem minden, Amerika kapitány személyesen azt is elárulja, hogy régi barátjából hogyan lesz egyik legnagyobb ellenfele, a Tél katonája. 

Mindemellett a Super Bowl-on egy új előzetes is napvilágot látott a filmhez, továbbá több új képet is nyílvánosságra hoztak, melyekből az élesszemű rajongók több fontos információt is kiszúrtak. Kezdjük azzal a képpel, melyen látszólag semmi érdekfeszítő nincs, csupán Amerika Kapitány és a Fekete Özvegy áll egymás mellett. 

Captain America 2

Azonban ha közelebbről megnézzük, akkor egy apró utalásra bukkanhatunk, ugyanis Scarlett Johansson karaktere egy nyíl mintájú nyakláncot visel, mely a Jeremy Renner által alakított Sólyomszemre utal. 

Captain America 2

A kettejük között szövődő románc már a Bosszúállók első részében is érezhető volt, de ez a jel akár arra is utalhat, hogy a későbbiekben komolyabb szintre emelkedhet a kapcsolatuk. Természetesen egyelőre mindez csupán találgatás, főleg hogy az Amerika Kapitány: A tél katonája előzeteseiből arra lehet következtetni, hogy valami alakul Romanoff és Steve Rogers között is. Még az is lehetséges, hogy egy bizarr szuperhős szerelmi háromszögbe csöppenünk a végén. 

A következő nyom, amire bukkantak, az egy különleges cameo szerep. Az új előzetesben nem más tűnt fel egy pillanatra, mint Ed Brubaker, aki megalkotta a Tél katonáját és megírta azt a képregényt, melynek alapján a film készül. 

Captain America 2

Ahogy már megszokhattuk a Marvel filmjeitől, a stáblista utánra mindig beraknak egy jelenetet, mely átvezeti a történetet a következő filmjükbe. A Thor: Sötét világ vége A galaxis őrzői egyik karakterét vezette fel, de most már azt is tudhatjuk, hogy A tél katonája után mit láthatunk majd. Amerika Kapitány a Bosszúállók második részét vezeti fel és először láthatjuk majd a Skarlát Boszorkányt és Higanyszálat és az ígéretek szerint úgy fognak kinézni, ahogy senki más eddig. 

Újabb ok, amiért nagyon várjuk az első bosszúálló történetének folytatását. Az Amerika Kapitány: A tél katonája 2014. április 10-től a hazai mozikban!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon