asdf

Ismét ütős előzeteseket hozott a Super Bowl

  • Szerző: P. Kristóf
Az amerikai futball csúcsdöntője, a Super Bowl nem csupán a sportrajongók számára az év egyik legjobban várt eseménye, de a film fanatikusoknak is érdemes odafigyelniük, ugyanis a reklámszünetben az év legütősebb filmjei mutatkoznak be egy-egy rövid videóval.

A csodálatos Pókember 2.

Talán az év egyik legjobban várt alkotása nem is egy, hanem egyből két videóval is népszerűsítette magát. Az elsőből azt tudhatjuk meg, hogyan válik Electrová a Jamie Foxx által alakított Max Dillon, de a második, jóval rövidebb összeállításban az OsCorp által kedvencünkre szabadított gaztevők egész hadserege is bemutatkozik. 

Hazai bemutató: 2014. május 1.

Amerika Kapitány: A tél katonája

Az első Bosszúálló kalandjai folytatódnak, ezúttal a jelenben kell szembeszállnia egykori barátjával, a tél katonájával. A Super Bowl-on bemutatott második előzetese jóval hosszabb az előzőnél és rengeteg új anyagot láthatunk benne, többek között a főellenség arcát is láthatjuk, de egy új segítőtárs is bemutatkozik Sólyom képében. 

Hazai bemutató: 2014. április 10.

Transformers: A kihalás kora

A legnagyobb meglepetést mégis a Transformers negyedik részének beharangozója okozta, ugyanis ennek a filmnek ez a legelső előzetese, így ezzel együtt most láthatjuk először a Dinobotokat is. Bár mindössze negyven másodperc, de rendkívül látványos és akciódús.

Hazai bemutató: 2014. június 26.

Need for Speed

A népszerű számítógépes játék is kap egy filmes adaptációt, méghozzá természetesen 3D-ben. Mivel eddig kivétel nélkül minden játék alapján készült mozi elbukott, ezért a készítők szükségesnek látták, hogy a Super Bowl-on népszerűsítsék azt, méghozzá két videóval is. Az elsőben mindent belesűrítettek, ami egy ilyen filmhez kell, gyors járgányok, nagy ugratások, lövöldözés és lélegzetelállító trükkök, míg a második egy jóval szokványosabb hosszúságú előzetes, melyben mindezek mellett a történetet alapjait is kibogozhatjuk.

Hazai bemutató: 2014. március 13.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon