asdf

A csodálatos Pókember is kap spinoff filmeket

  • Szerző: P. Kristóf
Az utóbbi időben egyre divatosabb dolog a nagysikerű produkciók mellékszereplőiről saját spinoff filmeket csinálni. A Star Wars, a Démonok között, a Harry Potter és a Shrek után most A csodálatos Pókember is kap párat.

Amióta a Sony Pictures átvette a Pókember franchise irányítását, azóta vannak pletykák a lehetséges spinoffokról. Az első híresztelések szerint a Venomról szólt volna az első ilyen alkotás, de ez végül sosem valósult meg. Viszont most jött a Sony társ-elnöke, Amy Pascal a befektetőknek az alábbit nyilatkozta:

"Előszedjük a Pókember univerzumának összes karakterét, szóval itt a lehetőség új hősökre és gonoszokra."

A csodálatos Pókember 2

Ez akár utalhatna arra a korábbi híresztelésre, miszerint a Baljós Hatos gonosztevő csapata (Dr. Octopus, Mysterio, Keselyű, Homokember, Electro, Kraven) is feltűnhet A csodálatos Pókember következő részeiben. Erre maga a rendező, Marc Webb és az Electrót alakító Jamie Foxx is célozgatott, hivatalosan azonban még senki sem erősítette meg. A Sony vezérigazgatója azonban tovább szőtte a dolgot.

"Óriásiak az ambícióink, hogy egy nagyobb univerzumot alkossunk Pókember köré. Már több forgatókönyvön is dolgoznak ennek kapcsán." - árulta el Michael Lynton.

A forgatókönyvek kizárják annak a lehetőségét, hogy A csodálatos Pókember folytatásairól lenne szó, így a spinoff filmekben már biztosak lehetünk. A Marvel és a Warner Brothers pontosan ugyanezt tervezi jelenleg (Bosszúállók, Netflix sorozatok, Batman vs Superman). Ez felveti a kérdést, vajon melyik szereplők kapnak majd saját filmet. Ti kit látnátok legszívesebben egy önálló alkotásban?

A csodálatos Pókember második része 2014. május 2-án kerül a mozikba és elődjéhez hasonlóan Marc Webb rendezi. A főbb szerepekben Andrew Garfield, Jamie Foxx, Emma Stone, Paul Giamatti és Martin Sheen lesz látható.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon