asdf

Rendezőt kapott a Baljós Hatos film

  • Szerző: P. Kristóf
A csodálatos Pókember második részének spin-offja, a Baljós Hatos végre rendezőt kapott.

Tavaly jött a hír, hogy A csodálatos Pókember univerzumának több gonosza is önálló filmet kaphat, először Venom és a Baljós Hatos mutathatja majd meg, hogy gonosz karakter is lehet főszereplő egy szuperhősfilmben. A Baljós Hatos forgatókönyvét Drew Goddard el is kezdte írni és a neve rendezőként is felmerült, de egészen mostanáig ez nem lett megerősítve, most viszont már biztos, hogy ő készítheti el a filmet. 

sinistersix

Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan milyen karaktereket láthatunk majd a filmben, de az eredeti történet szerint Doctor Octopus, Electro, Keselyű, Homokember, Mysterio és Kraven, a vadász volt tagja a Pókember megölésére létrehozott csoportnak, de később több különböző változatát is megalkották a Pókember képregények írói. Ez azonban Avi Arad producer szerint A csodálatos Pókember 2 végén kiderül majd, ugyanis ott mutatják majd be a hat gonosztevőt. Mivel Electro szerepel a filmben és Octopus, valamint Keselyű ruházata is látható a film előzetesében, ezért kézenfekvő, hogy ők szerepet kapnak majd a spin-offban, ám ez egyelőre nincs megerősítve.

Drew Goddard neve olyan produkciók kapcsán lehet ismerős, mint a Lost, az Alias, vagy a Cloverfield, míg rendezőként a Ház az erdő mélyén című horrorral mutatkozott be 2012-ben. A jövőben a Baljós Hatos mellett a Daredevil című sorozat bevezető részének forgatókönyvét is rá bízták, de a szérián való további munkája attól függ, mikor kezdődhetnek meg a Baljós Hatos felvételei, melyről egyelőre semmilyen infót nem lehet tudni.

A csodálatos Pókember 2 - Hazai bemutató: 2014. május 1.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon