asdf

A csodálatos Pókember 2 vezeti be a Baljós Hatos filmet

  • Szerző: P. Kristóf
A Sony társelnöke, Amy Pascal bejelentette, hogy A csodálatos Pókember második része vezeti majd fel a Baljós Hatosról szóló önálló filmet.

Amy Pascal, a Sony társelnöke az Entertainment Weekly nevű hetilapnak adott interjújában elárulta, hogy A csodálatos Pókember második része vezeti majd fel az első spin-off film, a Baljós Hatos (Sinister Six) történetét. 

"A film legvégén bevezetünk további olyan karaktereket, akikből később a Baljós Hatos összeáll majd. Minden téren haladunk előrefelé." - nyilatkozta Pascal, azt egyelőre azonban nem tette közzé, pontosan milyen karaktereket ismerhetünk majd meg.

sinistersix

Ez azért is rejtélyes, mert a képregények során több különböző összetétalű Baljós Hatos is szerepelt már, így szinte lehetetlen előre kitalálni, ezúttal melyik hat szereplőt szedik össze. Az már biztos, hogy az eredeti felálláspban is szereplő Elektro benne lesz a május 1-jén debütáló Pókember filmben, de az előzetesben láthattunk Octopusra és a Keselyüre utaló jeleket is.

A Sony legújabb terveiben az az igazán érdekes, hogy a szuperhősfilmek történetében először a gonosztevőkre helyezik a hangsúlyt, őket teszik meg főszereplőnek.

"A gonosztevők nagyon szórakoztatóak tudnak lenni. Ez nem úgy működik, hogy megszületnek és egyből azzá válnak. Valami történik, ami megváltoztatja az életüket. Néhányan meg tudnak ezzel bírkózni, belőlük lesznek a hősök. Mások pedig utálják az egész világot amiatt, ami velük történt, belőlük lesznek a gonosztevők." - indokolta meg Avi Arad producer a rendhagyó döntést.

A csodálatos Pókember 2 - Hazai bemutató: 2014. május 1.

Baljós Hatos - Bemutató: 2018.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon