asdf

Napvilágot látott A csodálatos Pókember 2 története

  • Szerző: P. Kristóf
Eddig nem sokat lehetett tudni A csodálatos Pókember második részének történetéről, de most, hogy közeleg az előzetesének a bemutatója, mely most csütörtökön lesz, a készítők közzétették a hivatalos szinopszisát.

A május elsején mozikba érkező legújabb Pókember film hivatalos szinopszisát végre frissítették, így most kicsit többet is megtudhatunk arról, hogy mit láthatunk majd A csodálatos Pókember 2-ben.

A csodálatos Pókember 2 plakát

"Mindigis tudtuk, hogy Pókembernek saját maga a legnagyobb ellensége: a harc Peter Parker általános kötelezettségei és Pókember különleges felelőssége között. Azonban A csodálatos Pókemberben rájön, hogy egy sokkal nagyobb konfliktussal kell szembe néznie. Nagyszerű Pókembernek lenni. Peter Parker számára a legjobb érzés, amikor felhőkarcolók között leng, hősként másokat véd és Gwennel tölti az idejét. De a Pókember-létnek ára van, csak ő védheti meg New York lakóit a félelmetes gaztevőktől, akik a várost fenyegetik. Electro felbukkanásával egy nála jóval erősebb ellenséggel kell szembenéznie. És ahogy egy régi barát, Harry Osborn visszatér, rá kell jönnie, hogy az összes ellenségében egyetlen közös van: az OsCorp." -írja a hivatalos ismertető. 

Ezzel együtt a stáblistát is frissítették, továbbra is látható rajta Andrew Garfield, Jamie Foxx, Emma Stone és Dane DeHaan, azonban pár korábban bejelentett név lekerült róla. Többek között a Norman Osbornt alakító Chris Cooper is így járt, ahogy korábban a Mary Jane Watsont alakító Shailene Woodley is, akiről bejelentették, hogy azért vágják ki a jeleneteit a filmből, mert majd a későbbi folytatásokban szeretnék inkább beleszőni a történetbe. Hogy vajon Norman Osborn is csak valamelyik további Pókember filmben lesz e látható, arról egyelőre semmi biztosat nem tudni, de elég jók rá az esélyek.

A csodálatos Pókember 2 első előzetesét csütörtöktől láthatjátok majd oldalunkon, míg a film 2014. május elsején kerül a mozikba. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon