asdf

Pókember ellenségei önálló filmet kapnak

  • Szerző: P. Kristóf
Azt már korábban megtudhattuk, hogy a Sony spin off filmekkel tervezi kibővíteni Pókember univerzumát, eddig viszont ennél több részletet nem tudtunk meg a projektről. Tegnap este azonban végre bejelentették, hogy első körben mely karakterek kapnak önálló filmet.

A Sony Pictures és a Marvel úgy döntött, hogy kibővítik Pókember filmes univerzumát. Ezt mutatja az is, hogy A csodálatos Pókember második részében minden eddiginél több gonosztevővel kell szembenéznie hősünknek, de itt nem álltak meg. Tegnap bejelentették, hogy Venom és a Baljós hatos csapata önálló mozit kap. A filmeket később továbbiak is követhetik majd, természetesen ez a sikerüktől függ. 

Venom

Öt író, két producer és A csodálatos Pókembert rendező Marc Webb létrehoztak egy agytrösztöt, hogy közösen növeljék és fejlesszék Pókember filmes univerzumát. Továbbá azt is bejelentették, hogy a jövő májusban mozikba érkező legújabb film írói (Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner) készítik majd el a harmadik rész forgatókönyvét is, melyet ezúttal is Marc Webb rendez majd és 2016. június 10-re tervezik a bemutatóját. 

Baljós hatos

A gonosztevők önálló történetét már A csodálatos Pókember filmekben előkészítik majd. Eddie Brock, akiből később Venom lesz, megjelentetett egy cikket a Daily Bugle honlapján, ami egy, a filmben látható napilap, melynek a készítők megcsinálták az online változatát a rajongók számára. Míg A csodálatos Pókember 2-ben benne lesz a Baljós hatos egyik alapító tagja, Elektro, ráadásul az előzetesben egy másodpercre Dr. Otto Octavius csápjait is megmutatták, aki az egész csapatot létrehozta. 

A Venom forgatókönyvét szintén Alex Kurtzman ás Roberto Orci írja majd, kiegészülve a Men In Black és a Szemfényvesztők forgatókönyvét jegyző Ed Slomonnal, míg a rendezői székbe szintén Kurtzman ül majd. A Baljós hatos története ezután következik majd, ezt Drew Goddard írja és ő is szeretné rendezni, ez azonban egyelőre még nem biztos. 

Elég izgalmas hír, ezzel olyan mélyre ásnak Peter Parker világában, amire korábban egyetlen másik szuperhősnél sem volt példa. A Baljós hatos eredeti felállásának további tagjai, a Keselyű, Kraven, Homokember és Mysterio karakteréről egyelőre nem tudni, mikor kerülnek a képbe, de feltehetően legkésőbb a harmadik részben már benne lesznek. Ti melyik gonosztevőknek adnátok még önálló filmet?

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon