asdf

Pókember nagykövet lesz

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: IC Press
A WWF, a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezete különleges segítségre talált: egyik legsikeresebb mozgalmuk, az Earth Hour, azaz „a Föld Órája” nagykövete idén a Pókember lesz!

Az idén március 29-én, szombaton sorra kerülő környezetvédelmi eseményt Pókember és az új A csodálatos Pókember 2. sztárjai: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx és a filmet rendező Marc Webb népszerűsítik. Az Earth Hour Blue mozgalom célja, hogy minél több magánember, közösség és cég segítse a világ jövőjéért végzett, szuperhőshöz méltó munkát. Pókember és társai segítségével madagaszkári családok újfajta, energiatakarékos tűzhelyhez juthatnak, a Fülöp-szigeteken élők környezeti ártalmaknak ellenálló üvegszálas csónakokat építhetnek, és átalakulhat a Dél-Afrikai Köztársaságban található Table Mountain Nemzeti Park.

pokemberwwf

Marc Webb segítségével a veszélyeztetett indonéziai vadállatokat védő vadőrök kapnak jobb felszerelést. Az Earth Hour (a Föld Órája) százmilliókat ér el: a világ 154 országának 7000 települése vesz részt benne valami módon.– Ez az esemény több annál, mint hogy lekapcsoljuk egy órára a villanyt – mondta Jamie Foxx, aki az új Pókember legnagyobb ellenségét, Electrót alakítja. – Hanem azt bizonyítja, hogy van erőnk: nem szabad lebecsülni, hogy mi mindenre vagyunk képesek, ha összefogunk. És hogy bizonyítsák, nemcsak beszélnek: A csodálatos Pókember 2. a gyártó Columbia Pictures történetének legkörnyezetvédőbb módon készült filmje lett.

The Amazing Spider-Man 2, hazai bemutató: május 1.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon