asdf

A csodálatos Pókember 3-ban J. Jonah Jameson is szerepelhet

  • Szerző: P. Kristóf
A csodálatos Pókember első két részében nem tűnt fel a pókszabású szuperhős történetének egyik fontos mellékszereplője, vagyis J. Jonah Jameson, a Daily Bugle főszerkesztője és Pókember legnagyobb bírálója, ennek okát és további terveit árulta el Marc Webb rendező.

A Sony internetes interjút és beszélgetést tartott A csodálatos Pókember 2. stábjával, ahol a film főszereplői és a rendező válaszoltak a rajongók kérdéseire. Az esemény folyamán Marc Webb elárulta, hogy a széria harmadik részében végre feltűnhet majd J. Jonah Jameson, a Daily Bugle főszerkesztője, Peter Parker főnöke és egyben Pókember egyik nagy bírálója és azt is elárulta, hogy eddig miért mellőzték a karaktert.

Jameson"Nagyon tetszik az ötlet, hogy szerepeljen a harmadik részben. Sokkal könnyebb volt elfogadtatni egy új Pókembert a közönséggel, mint találni valakit J.K. Simmons helyére, mint Jameson, hiszen annyira tökéletes volt. Már rengeteget beszéltünk erről a témáról. Imádom a karaktert, mert nagyon érdekes dilemmát jelent Pókember számára. A válasz arra, hogy szerepel e majd a harmadik részben az, hogy nem tudom, de mindenképp számíthattok rá a jövőben." - nyilatkozta Webb. 

A csodálatos Pókember 2. - Hazai bemutató: 2014. május 1.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon