asdf

Scarlett Johansson kitörne a skatulyából

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: UIP-Duna
Brad Pitt életútját követve Scarlett Johansson is ki szeretne törni, és nem ugyan olyan szerepeket játszani minden filmben. A színésznő szerint ha a sármos színésznek sikerült, akkor neki is fog.

Komoly karakterszínésznővé akarja kinőni magát Scarlett Johansson, aki egyelőre nagyjából ugyanolyan szerepeket kap a külseje miatt. A színésznő példaképe Brad Pitt, aki mindig új kihívásokat keres. "Ki kell törni abból a skatulyából, amibe a média beszuszakolja egy idő után az embert - mondja Scarlett. - Mindig nehéz feladatokat és minél különbözőbb szerepeket kell elvállalni. Brad Pittnek például sikerült. Miközben folyamatosan irtó dögösnek számít, sosem félt attól, hogy karakterszínész maradjon, ő ettől lehet az, ami, és én is ilyen szeretnék lenni!"

ScarlettJohanssonmellek2

Scarlett Johansson legutóbb Luc Besson francia rendező múzsája lett. A Lucy című akciófilmben olyan leányzót alakít, aki egy gyógyszertől emberfeletti képességekre tesz szert, hogy ezután mentora (Morgan Freeman) oldalán megmentse a világot. A francia szuperprodukció elkészítése nincs összefüggésben azzal, hogy Scarlett február 28-án megkapja a francia Oscart, a Césart. A színésznő egyébként jó ideje Párizsban él vőlegénye, Romai Dauriac oldalán. Nemrég azt találta nyilatkozni, hogy a párizsiak iszonyú bunkók, de ez nyilván nem zavarta a díjat odaítélő bizottság tagjait.

Magyar bemutató: 2014. augusztus

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!
 
 
Megosztás facebookon