asdf

Scarlett Johansson bekerült az elit klubba

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Előkelő helyen szokott szerepelni Scarlett Johansson a különféle toplistákon, és most itt egy újabb trófea. Egyetlen nőként bekerült a Box Office Mojo (filmes bevételeket listázó amerikai portál) legjobban kereső sztárjai közé – ráadásul egyedüli nőként.

A szuperhősös produkciókban és igényes drámákban egyaránt kiváló színésznő filmjei a tizedik helyet hozták el neki, mert amerikai bevételük meghaladta a 3,3 milliárd dollárt. A 31 éves színésznő a legfiatalabb a csapatban, ahol olyan veteránok sorakoznak, mint Robert Downey Jr., Tom Cruise, Harrison Ford és Morgan Freeman.

Scarlett-Johansson-as-Black-Widow-in-Avengers-Age-of-UltronA kalkulációt némileg torzítja, hogy a BOM nem vette figyelembe az inflációt és nem számolta bele az eredménybe a filmek külföldi bevételeit sem, amelyek néha magasabbak, mint az amerikai eredmény. Ha így számolnak, Scarlett talán előbbre is ugorhatott volna a listán. A színésznőt legközelebb egy kultikus japán manga és anime élőszínészes adaptációban láthatjuk. A Ghost in the Shellben félig robot rendőrt alakít, aki egy veszélyes kiberbűnözőt akar elfogni.

Ghost in the Shell - Hazai bemutató: 2017. március

Megosztás facebookon