asdf

Egy tragédia miatt nyúlt kemény drogokhoz Josh Brolin!

  • Szerző: Nikk
A Men in Black 45 esztendős színésze jó ideje nem tagadja: több alkalommal is használt heroint. Josh Brolin pedig most az is elárulta, hogy mi vitte bele e káros szenvedélybetegségbe!

A Sin City: Ölni tudnál érte karaktere 27. születésnapját ünnepelte, amikor megtudta: édesanyja egy autóbaleset következtében életét vesztette. Josh Brolin érthetően összetört, és ekkor próbálta ki a kemény drogokat, többek között a heroint. Állítása szerint azonban nem szokott rá erre a szerre, ugyanis több barátját a heroin miatt veszítette el ideje korán. „Elég szörnyű ezt mondani, de hát így van. Én is kipróbáltam a heroint. Sosem kattantam úgy rá, mint egyesek, és ez jó. Tizenkilenc barátomat a heroin vitte el. A legtöbbjükkel együtt nőttem fel, és most halottak.” - szóltak Josh megindító szavai az őszinte vallomásban. 

sin-city-2-josh-brolin

A sztár 2013 végén elégelte meg szenvedélybetegségét, és ekkor nagy lépésre szánta rá magát. Profi segítséghez fordult, hogy végleg búcsút inthessen a drogok világának. A pozitiv változáshoz állítólag Kathryn Boydnak, Josh volt asszisztensének is köze van, ugyanis nem rég Rómában látták őket romantikázni.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon