asdf

Stan Lee is csatlakozott a Bosszúállókhoz

A legendás képregénymogul újra és újra bebizonyítja azt, hogy a kor nem számít. Decemberben a 92. életévét betöltő művész továbbra sem hagy fel a filmes „karrierjével”. Miért is tenné? Amíg az egészsége engedi, addig csinálja, amivel rengeteg örömteli pillanatot okoz a rajongóknak. A galaxis őrzői mellett a Bosszúállók: Ultron korát sem fogja kihagyni!

Stan Lee láthatóan nagyon élvezi azt, hogy a munkája ilyen szépen kinőtte magát. Amikor első ízben álmodta meg Hulk-ot, Vasembert vagy épp Thor-t, még a képregény fenomén sem gondolta volna azt, hogy egy szép napon fiatalok millió várják majd türelmetlenül a következő mozis kalandot.

Fürödve karakterei népszerűségében, Stan Lee egymás után vállalja el a mókás cameokat. Rengeteg emlékezetes pillanat fűződik már a nevéhez. Többek között megpróbálta kihúzni a kráterből Thor pörölyét az asgardi isten első önálló filmjében, postás volt a Fantasztikus négyesben és kételkedő sakk „bajnok” a Bosszúállókban.

Fantastic-Four

Ennek tükrében meg sem lepődtem azon, hogy elvállalta a Bosszúállók: Ultron korának cameo szerepét is. A vele készített interjú során méltatta a Marvel univerzum színészeit. Szerinte „az a fickó, aki Thor-t (Chris Hemsworth) játssza, elképesztő.” Ehhez hozzáfűzte azt is, hogy Chris Hemsworth-szel forgatta le a rövid jelenetét is a Bosszúállók: Ultron korában.

Természetesen nem Stan Lee lenne az, aki nem átállott volna extravagáns humorával megjegyzést fűzni a rivális képregénybirodalom égisze alatt készülő szuperprodukcióhoz, a Batman vs. Superman-hez.

„A DC valószínűleg sokkal több pénzt kereshetne a Batman vs. Superman-nel, ha bejelentené: én is cameozok a filmben. Az emberek nem hinnék el, hogy szerepelek benne, ezért többször elmennének megnézni, hogy megbizonyosodjanak róla.”

A Bosszúállók: Ultron kora várhatóan 2015. május 1-én debütálhat a mozikban.

Megosztás facebookon