asdf

A Star Wars sztárja a Bosszúállók 2-ben

  • Szerző: Medve Pál
Andy Serkis az új J. J. Ambrams-féle Star Wars sztárja – a Marvel stúdió által megerősítve – szerepelni fog a második Bosszúállók kalandban. A korai pletykák alapján Hulkhoz (Mark Ruffalo) közel álló karaktert fog alakítani.

Serkis már javában dolgozik a Csillagok Háborúja VII. epizódjának angliai forgatásán, ezzel párhuzamosan Joss Whedon is direktálja a Bosszúállók új galaktikus kalandjait. Sci-fiből Sci-fibe. Arra a kérdésre, hogy mi lesz a szerepe a Marvel szuperhősei között, annyit válaszolt, hogy karaktere közel fog állni Mark Ruffalohoz, azaz a kedvenc zöld monstrumunkhoz. Az Avengers első eposza után, a képregény stúdió elmondta, hogy nagyobb hangsúlyt akar fektetni Hulkra, ezért lehetett indokolt egy háttérkarakter a főszereplőhöz.

movies-andy-serkis

Andy Serkis ismert a „kaméleon hangjáról”, ugyanis változatos orgánumát a legnagyobb hollywoodi szuperprodukciókban már megmutatta: ő kölcsönözte Peter Jackson Gyűrűk Ura univerzumában Gollam, és a rebootolt Majmok bolygója forradalmár csimpánz, Caesar hangját. Kíváncsian várjuk szereplését a szuperhős csapatban, és a Star Wars inergalaktikus csatáiban is.

Star Wars VII – Bemutató: 2015. december 18.

Bosszúllók: Ultron kora – Bemutató: 2015. május 1.

Megosztás facebookon