asdf

Robert Downey Jr. megerősítette: Lesz Vasember 4.

  • Szerző: Simon
Úgy tűnik, hogy meggondolta magát Robert Downey Jr. és lesz folytatása a Vasember 4-nek, annak ellenére, hogy a mostani szerződése csak a Bosszúállók: Ultron korára és a Bosszúállók 3-ra vonatkozik.
Egy hónapja kijelentette: Nincs semmilyen elképzelés a Vasember negyedik részével kapcsolatban. A napokban Mel Gibsonnal való közös munkáról beszélt. De most, mindezt félre téve Robert Downey Jr. a "The Ellen DeGeneres" showban felfedte kártyáit.
robert-downey-jrThe Ellen DeGeneres
„Tudom, hogy sok nagy volumenű filmet tervez a Marvel a jövőben, és még csak a tárgyalások közepén tartunk...” A műsorvezető azonnal rákérdezett, hogy:  "Szóval igen?" Downey válasza: "Na jó, igen!”
 
Downey azt is hozzátette, hogy a Marvel előbb utóbb nyilvánosságra hozza a filmek listáját és akkor minden kiderül. Mit jelent mindez? Telán a Vasember 4. része lesz a közelgő előre be nem jelentett Marvel filmeknek?
robertdowneyironmanA jó hír az, hogy Downey többször is azt mondta, hogy a Marvel bejelentése hamarosan megtörténik, így remélhetőleg már biztos képet kapunk arról, hogy Robert Downey Jr. hol illeszkedik a Marvel Univerzum jövőjében.

Bosszúállók: Ultron kora várhatóan 2015. május 1-én kerülhet a mozikba

Megosztás facebookon