asdf

Robert Downey Jr. megcsinálja a Vasember 4-et, ha Mel Gibson rendezi

Miután a Bosszúállók 2012-ben a világon mindenhol megdöntötte a bevételi rekordokat, a következő nyáron a Vasember 3. révén tudott a Marvel belépni a milliárd dolláros bevételű stúdiók klubjába. A Vasember 3. sztárjai, Robert Downey Jr. és Don Cheadle még semmilyen szerződést sem írt alá azzal kapcsolatban hogy visszatérjenek bármilyen filmben is, de ez nem tartott sokáig.
A Marvel és Robert Downey Jr. már megállapodtak, hogy visszatér a Bosszúállók második és harmadik részébe. A hírek szerint a Bosszúállók: Ultron kora című moziban, Don Cheadle (James Rhodes, avagy a "Vashazafi") ugyancsak megjelenik mint vendég szereplő. Csak remélni tudjuk, hogy nagyobb szerepet fog játszani az elkövetkezendő filmekben, mert most még nincs tervben a Vasember 4. Azonban Robert Downey Jr. sok mindent felfedett a múlt hónapban megrendezett Torontoi Filmfesztiválon, ahol A bíró c. filmje debütált.
ironman4
Hollywood egyik legjobban fizetett színésze nyitva hagyta annak lehetőégét, hogy visszatérjen Tony Stark szerepébe a folytatásban, az egész nemcsak azon múlik, hogy megfelelő ajánlattal áll elő a Marvel és a Disney, ami nem csupán egy hatalmas összeget takar, de ennél sokkal többről van szó. RDJ a legmegfelelőbb emberrel akar együtt dolgozni. Az ő javaslatára lett Shane Black a rendezője és a társirója a Vasember 3-nak, ami jó ötlet volt, mivel évekkel korábban már dolgoztak együtt a Kiss Kiss Bang Bang-ben. Downey Jr. olyan szerződést harcolt ki, amellyel az ő jóváhagyása kell ahhoz, hogy mi történik Tony Stark-kal akár a Bosszúállókban is. Ha egy nap Starkot új színész fogja alakítani, Downey-nak abba is lesz beleszólása. Sőt! A Vasember 4. csak akkor készül el, ha színészt érdekli. Azonban Shane Black hisz abban, hogy Downey folytatni fogja Stark megszemélyesítését, de nem biztos, hogy ez ilyen egyszerű lesz, mert a sztár még egy esélyt akar adni Mel Gibson-nak Hollywoodban.
downe_gibson
RDJ élete évekkel ezelőtt rossz irányt vett, amikor a drogokkal és a törvénnyel küzdött, és akkor Mel Gibson segített neki megtalálni a helyes utat. Downey Jr. szeretné, ha Gibson nyolc év után visszatérne a rendezéshez, méghozzá a Vasember 4-el. 2014 év elején RDJ-nek az volt elképzelése, hogy Gibsont bejutattja a Marvel családba. Akárhogy is lesz Gibson tehetsége akár kamera előtt, akár mögött, nem kétséges, még a Feláldozhatók 3-ban is jól alakított. El tudjátok képzelni, hgy Mel Gibson szuperhős filmet rendez? Ráadásul a Vasember 4-et?
ironman4_jr
Downe Jr. részéről könnyelmű kijelentés, de a Marvel komolyan gondolja, hogy megcsinálja a Vasember 4-et. Ne feledjük, hogy annak ellenére, hogy a nézők nagyon szeretik a Galaxis őrzőit, ami igen sikeres, és augusztusban rekord bevétlet hozott, a Vasember még mindig közel a kétszeresét hozta a Marvelnek. Vajon Mel Gibson referenciája - Apocalypto (2006), A passió (2004), Rém rendetlen család (2004), A rettenthetetlen (1995), Az arc nélküli ember (1993) - elég lesz ehhez a mércéhez?
Megosztás facebookon