asdf

Új szolgálati zubbonyt kapnak a rohamosztagosok is?

Vannak olyan filmek, amelyek a forgatási munkálatok alatt csak ritkán hallatnak magukról. Szerencsére a Star Wars VII. része nem fogadott örök némaságot, bár ebbe J. J. Abrams-nek most nincs is sok beleszólása, hiszen akkora az őrület a film körül, hogy jóformán napról-napra újabb - többnyire légből kapott – elméletek látnak napvilágot. Talán ez mostani igaznak fog bizonyulni!

Bár J. J. Abrams hivatalosan nem erősítette meg a hírt – nem az a szószátyár rendező -, de az IndieRevolver szerint így fog kinézni a rohamosztagosok régi/új ruhája:

uj_rohamosztagos_ruhak

Azért is tűnik igaznak a hír, mert közelebbről nézve ez a rohamosztagos páncél érezhetően a klasszikus trilógia birodalmi katonáinak szolgálati öltözékére hajaz, J. J. Abrams pedig többször is elmondta, hogy vissza szeretne térni a formabontó űreposz gyökereihez. Reméljük, hogy az ígéretei tetten érhetőek lesznek majd a filmvásznon is!

Ha az Erő is úgy akarja, akkor J. J. Abrams direktori felügyelete alatt készülő Star Wars VII. 2015. december 18-án érkezhet a mozikba.

Megosztás facebookon