asdf

Megvan a Star Wars 8. és 9. részének rendezője

Ugyan még be sem mutatták a világ legismertebb űreposzának legújabb részét, a Star Wars VII-et, de a George Lucas birodalmát felvásároló Disney máris a folytatás előkészületein dolgozik. Ennek érdekében le is szerződtették azt a forgatókönyvírót, aki majd a nyolcadik és a kilencedik űrkaland scriptjéért fog felelni. És még egy „kicsit” többért is.

A stúdió választása Rian Johnson-ra esett, akinek legutóbb a Looper-A jövő gyilkosa című sci-fit köszönhettük Bruce Willis-szel és Joseph Gordon-Levitt-tal a főszerepben.

rian-johnson

A csavar az „Erőben” az, hogy Rian Johnson nem csak a Star Wars nyolcadik és kilencedik részének a történetét veti majd papírra, hanem rendezőként is kiveszi majd a részét a munkálatokból, ezzel felmentve J. J. Abrams-t a további szolgálat alól. Kíváncsi lennék, hogy a Disney miért döntött máris a rendező-csere mellett, mikor még azt sem láthattuk, hogy mit tudott kihozni Luke Skywalkerékből.

Talán bölcsebb és megfontoltabb döntés lett volna meg várni a bemutatót és az első kritikákat a filmről, és csak azután keresni egy új kapitányt az Ezeréves Sólyom fedélzetére. Lehet, hogy „kreatív nézetkülönbségek” merültek fel a stúdió és J.J. Abrams között. Hasonló okok miatt szakított Edgar Wright is a Hangyával.

A J.J. Abrams felügyelete alatt készülő űreposz harmadik trilógiájának nyitó része, a Star Wars VII - Harrison Ford-dal, Mark Hamill-el és Carrie Fisher-rel a főszerepben - várhatóan 2015. december 18-án kerülhet a mozikba.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

 

Megosztás facebookon