asdf

A Star Wars után egy héttel érkezik a Mission: Impossible 5

  • Szerző: P. Kristóf
2015 már így is a folytatások éve, de most jött a bejelentés, hogy a Mission: Impossible ötödik része is beáll a sorba.

Tom Cruise ötödjére is eljátsza Ethan Hunt szerepét a Mission: Impossible legújabb részében. Most a stúdió a premier dátumát is kitűzte, 2015. karácsonyán kerül a mozikba. Ezzel a film komoly vetélytársakat kap a mozikasszáknál, egy héttel előtte debütál majd az utóbbi évek legnagyobb durranása, a Star Wars VII. Emellett még A Da-Vinci kód folytatásával, Ron Howard Infernó című filmjével, valamint a Kung Fu Panda harmadik részével, Ben Affleck Live by Night-jával és a népszerű számítógépes játékon alapuló Warcraft-tal is meg kell majd küzdenie a nézők kegyeiért. 

Mission Impossible 5

Ugyanakkor a készítők nem félnek a bukástól, hiszen a széria egyre sikeresebb anyagilag, a legutolsó, Mission: Impossible - Fantom protokoll című rész összesen 700 millió dollárt hozott világszerte, ezzel Tom Cruise legnagyobb bevételű alkotásává válva. 

Egyelőre nagyon keveset lehet tudni a készülő projektről, de az már biztos, hogy ezúttal is Tom Cruise kapja a főszerepet. A színészgárda további tagjairól semmi biztosat nem árultak el, de a pletykák szerint Jeremy Renner, Ving Rhames és Paula Patton is visszatérhet majd. 

A filmet Christopher McQuarrie rendezi majd, aki korábban már dolgozott együtt Cruise-zal a Jack Reacher című filmen is. A forgatókönyvet a Vasember 3-at is jegyző Drew Pearce írja, erről azonban jelenleg semmit sem lehet tudni. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon